Altın & Gümüş

Gümüş için geri sayım başladı! Gümüş yatırımcıları hazır olun! Gümüşte son dakika gelişmeler...

Gümüş yatırımcıları, gümüş fiyatlarını yakından takip ediyor. Gümüş bugün 12 lira bandını görse de bu seviyede tutunamadı. Gümüş fiyatlarında bu yükseliş yatırımcıları heyecanlandırdı. İşte gümüşte son dakika gelişmeler..Gümüş yükselecek mi, düşecek mi derken beklenen 12 lira seviyesi geldi

Yatırımcılar gümüş fiyatlarını yurt içi piyasalarda yakından takip etmeye devam ediyor. Gümüş yükselecek mi, düşecek mi derken beklenen 12 lira seviyesi geldi. 12 lira seviyesini gören yatırımcılar hazırlıklarını yapmaya başladı. Peki gümüş için bozdurma zamanı geldi mi? İşte gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler...

GÜMÜŞ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Gümüş fiyatları altın fiyatları ile birlikte her geçen yükselmeye devam ediyor. Gümüş yükselmeye devam ettikçe yatırımcılar gümüş için zamanı geldi mi? sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Gümüş bugün 12 lira barajını  görsede bu seviyede tutunamadı. 

Uzmanlar gümüş bozdurmak için daha zamanının olduğunu söyledi ve Temmuz ayını işaret etti. Gümüş fiyatlarıı Temmuz ayında 12 lira seviyesini göreceğini söyleyen uzmanlar yatırımcıları uyardı. 

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM

Gümüş fiyatları sabah güne 12 lira seviyesinde başladı. Şu dakikalarda gümüşün gram alış fiyatı 11,47 lira, satış fiyatı ise 11,96 lira seviyesinde işlem görüyor.

Gümüş yatırımcılarına güzel haber geldi! Gümüş piyasasında neler olacak neler? Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş yatırımcıları dikkat sona gelindi! Büyük sıçrama yaşanacak