14 / 05 / 2024

Gümüş ile ilgili tüm tahminleri unutun! İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu geldi! Gümüş yatırımcıları dikkat!

Gümüş ile ilgili tüm tahminleri unutun! İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu geldi! Gümüş yatırımcıları dikkat!

Altın ve gümüş yorumları ile tanınan uzman isim İslam Memiş'ten gümüş fiyatları ile ilgili sil baştan yorum geldi. Gümüş yatırımcıları dikkat!



SİL BAŞTAN GÜMÜŞ YORUMU!

İslam Memiş, altın ve gümüş fiyatlarına değinerek, öenmli açıklamalarda bulundu. Gram tarafında durumların stabil olduğunu belirten Memiş, ''Dolar kurundaki yön altın gramında ve özellikle gümüş gramında sabit durumu devam ettiriyor.''dedi.

Memiş yatırımcılara gümüş için önemli açıklamalarda bulunarak gümüş onsunda 23.80 dolardan bahsettiğini ama öngörüsünü aşağı çektiğini açıkladı. 

 Gümüş ile ilgili tüm tahminleri unutun! İslam Memiş ten sil baştan gümüş yorumu geldi! Gümüş yatırımcıları dikkat!

Memiş, 1910 dolara kadar ons altın, 28.80 dolara kadar gümüş ons fiyatlarındfa düşüşlerin oalbileceğini belirtti. 

İslam Memiş: ''Bunların karşısındaki gram altın ve gram gümüş kaça tekabül ediyorsa, burada tekrar hamle yapmak gerekiyor'' diyerek alım satım yapmak isteyen vatandaşlara seslendi. 

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları kaç TL? 1 gram gümüş fiyatı ne kadar oldu? 5 Temmuz Çarşamba gümüş fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön