Altın & Gümüş

Gümüş kritik seviyede! 

Gümüş fiyatları son zamanlarda aşağı yönlü hareket ediyor. Bugün de düşmeye devam eden gümüş fiyatları kritik seviyede. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç lira? 1 gram gümüş kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları 22 Ağustos 2022... Gümüş ons fiyatı bugün 19,05 dolar bandında işlem görüyor

Gümüş fiyatlarında büyük değer kayıpları yaşanmaya devam ediyor. Gümüş ons fiyatı bugün 19,05 dolar bandında işlem görüyor. Gümüş kritik seviyedeişlem görürken yatırımcılar ve gümüüş almak isteyenler gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? 1 gram gümüş ne kadar oldu? İşte son dakika güncel gümüş fiyatları 22 Ağustos 2022...

KRİTİK SEVİYE

Gümüşün ons fiyatı piyasalardaki gelişmelerin etkisi ile düşmeye devam ediyor. Ons gümüş fiyatı 20 doların altına kadar gerileyerek kritik seviyelerde işlem görüyor.

Çin’deki zayıf büyümenin küresel risk iştahını da azaltması ile  dolara olan talep gittikçe yükseldi. Öte yandan altın ve gümüşe olan talep azalmaya başladı ve fiyatlar düşmeye başladı.

Milyonlarca kişi gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merak ediyor. 

Gümüş fiyatlarında günlük kayıp yüzde 3'ü aştı. Geçtiğimiz haftalarda 21 dolar seviyesine yaklaşarak 29 Haziran sonrası en yüksek seviyeyi gören gümüş şu dakikalarda 19,05 dolardan işlem görüyor.

Mart ayında Rusya Ukrayna savaşının etkisi ile yıl içinde zirveye yüskelene gümüş fiyatları Nisan ayı itibarı ile düşüşe geçti ve bugünkü kayıpla beraber Ağustos ayı kazancını da geçerek dibe vurmaya başladı.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş kaç TL? Gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte son dakika gümüş fiyatları 22 Ağustos 2022...  

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Gümüşün geçtiğimiz haftayı ons fiyatı 19,73 dolardan  gram altış fiyatı 11,42 lira, satış fiyatı ise 11,94 liradan kapattı.

Bugün ise gümüş ons fiyatı 19,05 dolardan değerleniyor. Gümüş gram alış fiyatı 11,08 TL, satış fiyatı 11,65 TL seviyesinde güne başladı.

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR?

Altın ve Piyasaları Uzmanı İslam Memiş "Elinde altın ve gümüş olanlar sakın ola ki, buradan satarım, düşükten yerine koyarım demeyin" dedi.

İslam Memiş TL'de bekleyenler için şu yorumu yaptı:TL'de bekleyene dolar haricinde altın, gümüş, euro, sterlin. Fiyata değil, getiriye bakmak gerek. Pariteler, ons'lar değer kaybetti. Bir miktar daha olabilir ancak alır işime bakarım. Dolar yürüdüğünde onlar koşar."

Piyasa uzmanı İslam Memiş ayrıca yüksekten satıp düşükten alırım umuduyla yaşayanlara da kritik uyarılarda bulunarak "Siz siz olun bu hatayı yapmayın" dedi. 

Gümüş değer kaybediyor! Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş fiyatları ne kadar oldu?

Gümüş büyük baskı altında! Can çekişiyor... Gümüşte ''bu kadar da olmaz'' dedirten son dakika gelişmesi