27 / 04 / 2024

Gümüş, platin, paladyum ve demir... Bu hafta hangi değerli madenler kazandırdı?

Gümüş, platin, paladyum ve demir... Bu hafta hangi değerli madenler kazandırdı?

Milyonlarca yatırımcı altından sonra değerli emtia aracı olan gümüşe yapıyor. Öte yandan yatırımcılar, platin, paladyum ve demirin fiyatlarını da yakından takip ediyor. Bu hafta gümüş rekor seviyelere ulaşırken, platin paladyum ve demir ne kadar kazandırdı? İşte ayrıntılar...



DEMİR FİYATLARI ZİRVE YAPTI!

Demir, yeni haftanın ilk işlem gününde tonu 12 bin 900 lira iken, hafta içerisinde yükseliş gösteren demir Cuma günü tarihi rekorunu kırdı ve tonu 15 bin 200 lira oldu. 

Gümüş, platin, paladyum ve demir... Bu hafta hangi değerli madenler kazandırdı?

Bu sene en son 15 Şubat'ta İstanbul ince demir satış fiyatı 12.050 seviyesi ile zirveyi görürken, cuma günkü 15,200 lira seviyesi ile rekor kırdı. Bir sene içerisinde ise demir fiyatları 20 Aralık 2021 tarihinde 14,200 lira ile zirveye ulaşmıştı.Son güncellmeye göre demir fiyatları rekor tazeledi ve  ince demir 15,200 liradan satılıyor.

Yatırımcılar altın, gümüş ve dolardan sonra platin ve paladyumu da yakından takip ediyor. İşte platin ve paladyumun fiyatı...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön