15 / 05 / 2024

Gümüş resmen çakıldı! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar kahroldu! Hemen bakın

Gümüş resmen çakıldı! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar kahroldu! Hemen bakın

Gümüş fiyatlarında son dakika durum merak ediliyor. Gümüş fiyatları bugün resmen çakıldı. Elinde 1 gram gümüşü bile olanlar kahroldu! İşte gümüş fiyatları...



GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN ÇAKILDI

Gümüş fiyatları, dolar/TL kurunun baskısı atında ezildi. Dolar yüksleişe geçerken kıymetli metaller düşmeye başladı. Başta altın ve gümüş olamk üzere gümüş fiyatları resmen çakıldı.

Bugün gümüş alış fiyatı 10,30 TL, satış fiyatı ise 10,82 TL seviyesinden değerleniyor.

Koronavirüs salgını sürecinde büyük ivme kazanan gümüş fiyatları, Rusya Ukrayna savaşı ile tekrar zirveyi zorladı. Ardından FED'İN faiz kararları doların yüskelmesini sağlarken dolara olan talep yükseldi ve gümüş gibi değerli metaller değerini kaybetmeye başladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön