14 / 05 / 2024

Gümüş resmen çakıldı! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar kahroldu! Hemen bakın

Gümüş resmen çakıldı! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar kahroldu! Hemen bakın

Gümüş fiyatlarında son dakika durum merak ediliyor. Gümüş fiyatları bugün resmen çakıldı. Elinde 1 gram gümüşü bile olanlar kahroldu! İşte gümüş fiyatları...



YATIRIMCILAR DİKKAT

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki düşüş karşısında kahroldu. Gümüş fiytalarının ne zamana kadar düşeceğini merak eden yatgırımcılar gümüş yorumlarını takip ediyor.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün yatırıma aracı olmasından ziyade Türkiye açısından da çok kıymetli bir metal olduğunun vurgusunu yaptı.

Gümüş resmen çakıldı! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar kahroldu! Hemen bakın

Memiş yatırımcıları uyarark şunları söyledi: İslam Memiş gümüşün bir yatırım aracı olmaktan ziyade çok değerli bir metal olduğunun da altını çizdi. Gümüş için ''Türkiye'de oldukça ucuz, dünyada oldukça ucuz. Bu kadar yüksek enflasyona karşı fiyatının 19 dolarda olması bana göre mucize. '' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de gümüşün gramının şu anda 11 lira seviyesinde olması da bana göre mucize diyen Memiş; "Ben altın alamıyorum, altın biriktiremiyorum. İşte bin lira seviyesi üzerinde. Önceden en azından birkaç gram alabiliyorduk, kenara koyabiliyorduk ama artık alamıyoruz." diyerek altın alamayan yatırımcıların gümüş alabileceklerini söyledi.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatlarında son dakika

Gümüş için yolun sonu mu geldi? Gümüş fiyatlarında son dakika...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön