29 / 04 / 2024

Gümüş resmen çakıldı! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar kahroldu! Hemen bakın

Gümüş resmen çakıldı! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar kahroldu! Hemen bakın

Gümüş fiyatlarında son dakika durum merak ediliyor. Gümüş fiyatları bugün resmen çakıldı. Elinde 1 gram gümüşü bile olanlar kahroldu! İşte gümüş fiyatları...



Gümüş almak isteyenler ve gümüşe yatırım yapmak isteyenler gümüş fiyatlarını merak ediyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları en kadar?, gümüş bugün kaç lira oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Gümüş fiyatları, hafatnın dördüncü işlem gününde resmen çakıldı. Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar resmne kahroldu. Gümüşün ons fiyatı bugün 17,72 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları bugün kaç TL? Gümüş fiyatları kaç lira oldu? Gümüş fiyatları neden düşüyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön