Altın & Gümüş

Gümüş sert çakıldı! Gümüş fiyatlarında neler oluyor?

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı küresel piyasalardaki gelişmelerin etkisi sert düşüş yaşıyor. Peki Gümüş bugün ne kadar oldu? İşte gümüş fiyatları 19 Ağustos 2022... Gümüş fiyatlarındaki kayıp yüzde 3 ü geçerken ons gümüş fiyatı 20 doların altına geriledi

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı gittikçe artıyor. Gümüş fiyatlarındaki kayıp yüzde 3 ü geçerken ons gümüş fiyatı 20 doların altına geriledi. Gümüş resmen çakıldı.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç TL oldu? Gümüş fiyatları kaç lira oldu? Gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi 19 Ağustos 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARINDA NELER OLUYOR?

Gümüşün ons fiyatı piyasalardaki gelişmelerin etkisi ile değer düşmeye devam ediyor. Ons gümüş fiyatı 20 doların altına kadar geriledi.

Çin’deki zayıf büyümenin küresel risk iştahını da azaltması ile  dolara olan talep yükseldi altın ve gümüşe olan talep azalmaya başladı ve fiyatlar çakıldı.

Ons altın fiyatı yüzde 1 oranında  gerileyerek 1.752 dolar seviyesine kadar düşütü.  Milyonlarca kişi gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merak ediyor. 

Gümüş fiyatlarında günlük kayıp yüzde 3'ü  aştı. Geçen hafta içinde 21 dolar seviyesine yaklaşarak 29 Haziran sonrası en yüksek seviyeyi gören gümüş şu dakikalarda 19,16 dolardan işlem görüyor.

Mart ayında Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle yıl içinde zirveye yüskelene gümüş fiyatları Nisan ayı itibarı ile düşüşe geçti ve bugünkü kayıpla beraber Ağustos ayı kazancını da geçerek dibe vurmaya hazırlanıyor.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş kaç TL? Gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte son dakika gümüş fiyatları 19 Ağustos 2022... 

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Gümüşün ons fiyatı dün 19,73 dolardan  gram altış fiyatı 11,42 lira, satış fiyatı ise 11,94 liradan işlem gördü.

Bugün ise gümüş ons fiyatı 19,74 dolardan değerleniyor. Gümüş gram alış fiyatı 11,45 TL, satış fiyatı 11,98 TL seviyesinde güne başladı.

Haftanın son işlem gününde gümüş ons fiyatı 19,16 dolara kadar gerilerken, gümüş alış fiyatı 11,13 TL, 11,67 TL'den de satışa sunuluyor. 

Gümüş değer kaybediyor! Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş fiyatları ne kadar oldu?

Gümüş büyük baskı altında! Can çekişiyor... Gümüşte ''bu kadar da olmaz'' dedirten son dakika gelişmesi