02 / 05 / 2024

Gümüş sınırları zorluyor! 4 Ağustos 2022 gümüş fiyatları ne kadar? 

Gümüş sınırları zorluyor! 4 Ağustos 2022 gümüş fiyatları ne kadar? 

Gümüş yeni işlem gününde de sınırları zorlamaya devam ediyor. Yükselişe geçen gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 4 Ağustos 2022 gümüş fiyatları ne kadar oldu?



GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR?

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımcılarının en çok merak ettiği sorunun yanıtını açıkladı. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ederken İslam Memiş'ten açıklama geldi: GÜMÜŞ FİYATLARI 
Yatırımcılar altından sonra en çok yatırımını gümüşe yapıyor. Altın kadar merakla takip edilen gümüş fiyatlarının yönü merak ediliyor.

Gümüş fiyatlarının ne olacağını Uzman İsim İslam Memiş açıkladı: Gümüş fiyatları için beklentisinin 20 TL olduğunu söyleyen İslam Memiş şu açıklamayı yaptı: ''24 dolar yukarı yönlü kırıldıktan sonra ons gümüş ons fiyatında 27 dolar seviyesini takip etmeye devam edeceğim. Gümüş ucuz, dünyada en ucuz emtialardan. Elinde dolar bulunan yatırımcısı, gümüş almayı düşünüyorsa, TL olan gümüş almayı düşünüyorsa 12 lira seviyesinde gram gümüş.

 Gümüş sınırları zorluyor! 4 Ağustos 2022 gümüş fiyatları ne kadar? 

Gümüşün gram fiyatı ucuz kalmaya devam ediyor. 20 lira seviyesiyle alakalı öngörümü beklediğimi tekrar hatırlatmak isterim. Bu seviyenin üzeri kırıldıktan sonra yukarıda 27 bin dolar seviyesi var. Diğer yabancı para birimlerinin getirileri destek bulmaya devam ediyor. Rakamsal değerler bu şekilde. Döviz olarak, altın olarak borçlanmıyoruz, dikkat ediyoruz.

Temmuz, ağustos ayları tatil ayı, ben sizi eylül ayına hazırlıyorum. Varlıklarımızı kesinlikle satmıyoruz, sahip çıkıp eylül ayını bekliyoruz. Eylül ayında resesyon risklerini, gıda krizini göreceğiz. Oldukça yoğun geçecek.'' dedi.

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş düşecek mi, yükselecek mi? 

''Gümüş 20 TL olacak'' diyen İslam Memiş'ten hayrete düşüren açıklama! Yatırımcılar hazır olun


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön