Altın & Gümüş

Gümüş tekrar atağa geçti! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar çabuk bakın

Gümüş fiyatları son zamanlarda emtia piyasalarındaki baskılardan etkilenerek, mart ayından bu yana dolar karşısında yaklaşık yüzde 20 değer kaybetmiş olsa bile yurt içi piyasalarda 12 lira seviyesi üzerinde işlem görüyor.  Gümüş fiyatları son zamanlarda emtia piyasalarındaki baskılardan etkilenerek, mart ayından bu yana dolar karşısında yaklaşık yüzde 20 değer kaybetse de yurt içi piyasalarda yukarı yönlü hareket ediyor

Gümüş fiyatlarındaki son durum yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları son zamanlarda emtia piyasalarındaki baskılardan etkilenerek, mart ayından bu yana dolar karşısında yaklaşık yüzde 20 değer kaybetse de yurt içi piyasalarda yukarı yönlü hareket ediyor. 

Gümüş fiyatlarının ise ilerleyen günlerde yükseleceği öngörülüyor. ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra altın ve dolar dünya genelinde değer kaybederken gümüş fiyatları da altın ile birlikte değer kaybetti.
 Peki gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş bugün ne kadar?Gümüş kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatarı 11 Ağustos 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Gümüşün yönü ile ilgili önemli açıklamalar yapan İngiltere merkezli çok uluslu yatırım bankası HSBC, gümüşün 2023 başında 23,50 dolarlık ortalama fiyat ile işlem göreceğini belirtti.

HSBC adına açıklamayı gerçekleştiren değerli metaller bölümü baş analisti James Steel, özellikle elektronik ve güneş paneli sektörlerinde yaşanan endüstriyel tüketiminin gümüşe olan ilgiyi ve talebi artırabileceği yönünde fikir beyanlarında bulundu. Steel’in konuya ilişkin açıklamalarında; “Gümüşün aşırı satıldığına inanıyoruz. Gümüş satışlarının genel endüstriyel durgunluğu yansıtmayacağını düşünüyoruz” dedi.

GÜMÜŞ NE OLUR YORUM?

UBS Group’un küresel varlık yönetimi bölümünün genel müdürü olan Wayne Gordon yaptı. Wayne Gordon, gümüşün ne olacağı yükselip yükselmeyeceğine dair FED’e işaret etti. Gordon; “Fed uygun bir güvercinleşmeye başladığında ve büyümeyi desteklemek için politikasında gevşemeye gittiğinde yatırımcıların her iki metali de satın almayı düşünmeleri gerekiyor. Altında bu toparlanma aşamasına geldiğimizde, gümüşün gerçekten sarı metalden daha iyi performans gösterebileceğine inanıyoruz” dedi.

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN KAÇ TL?

Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor.  Altın fiyatlarındaki yükseliş ile yükselen gümüş, altının düşmesi ile de düşüşe geçiyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor.

Dün sabah gümüşün alış fiyatı 11,75 TL olarak açıklandı. Gram gümüş satış fiyatı ise aynı saatlerde 12,26 TL'den işlem gördü.

Bugün sabah gümüşün alış fiyatı 11,80 TL olarak açıklandı. Gram gümüş satış fiyatı ise aynı saatlerde 12,30  TL'den işlem görüyor.

Şu dakikalarda gümüşün ons fiyatı 20,34 dolardan işlem görürken gümüş gram fiyatı alış 11,70 TL, satış fiyatı ise 12,23 TL seviyesinde değerleniyor.

Gümüş için beklenen senaryo gerçek olacak mı? Gümüş bugün ne kadar? Sır perdesi aralanıyor

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları