15 / 05 / 2024

Gümüş yatırımcıları aman dikkat! Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması!

Gümüş yatırımcıları aman dikkat! Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması!

Gümüş yatırımcıları aman dikkat... Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması geldi... Hemen bu açıklamaya bakın...



Gümüş yatırımcıları aman dikkat... Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması geldi... Hemen bu açıklamaya bakın...


İSLAM MEMİŞ'TEN SON DAKİKA GÜMÜŞ AÇIKLAMASI


Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşteki pozitif görünümün sürdüğünü kaydetti. Gümüşün ons fiyatı 24,85 dolar oldu. İslam Memiş önceki açıklamalarında ons gümüş için 24-26-28, ikişer dolarlık yukarı yönlü hareket beklediğini söylemişti. Yeniden kar artışının olduğunu kaydeden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş: "Gümüş onsunda 23.80 seviyesi, güçlü bir destek seviyesi. Kalıcı olacağını tahmin etmiyorum. Elinde dolar olanlar da 24 seviyesinin altındaki rakamları yakından takip etmeli" dedi.

Gümüş yatırımcıları aman dikkat! Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması!

Gümüşün gram fiyatı 20,85 TL oldu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş için Bir anda yıldızı parlar diyerek, 22,24 TL seviyeleri beklediğini duyurmuştu.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar TL kuru ve ons ile gram gümüş de yükseliş trendine devam edeceğini kaydederek kısa vadede 20 lira altına sarkmaların olabileceğini de bildirdi.

Peki 17 Temmuz gümüş alış satış fiyatı ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç Türk Lirası oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? İşte gümüş fiyatları 17 Temmuz 2023...

17 TEMMUZ PAZARTESİ GÜMÜŞ FİYATLARI ALIŞ SATIŞ FİYATI...

17 Temmuz Cumartesi gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle gümüş yatırımcıları ile gümüşe yatırım yapmayı düşünenler gümüş fiyatlarındaki son durumu merak ediyor.

Yeni haftanın ilk gününde Kapalıçarşı'da gümüşün gram alış fiyatı 20,85 lira, satış fiyatı ise 21,54 lira. ONS gümüş fiyatı ise 24,85 dolar.

Borsa yeni haftaya rekorla başladı!

Fuzul GYO'da Borsa İstanbul için geri sayım başladı! Fuzul GYO'nun halka arzı ne zaman? 

Borsada şirketlerin ikinci çeyrek bilançoları için geri sayım başladı: Hangi şirketlerin karları artacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön