16 / 05 / 2024

Gümüş yatırımcıları bunu yapan kazanacak! İslam Memiş püf noktasını açıkladı

Gümüş yatırımcıları bunu yapan kazanacak! İslam Memiş püf noktasını açıkladı

Doların yükselmesine rağmen gümüş fiyatlarında geri çekilmeler devam ediyor. İslam Memiş, yatırımcıları uyararak gümüşten nasıl kar edileceğini açıkladı. İşte gümüş yatırımında püf noktalar...



GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜMÜŞ KAÇ TL? GÜMÜŞ BUGÜN NE KADAR OLDU? 17 EKİM 2022 GÜMÜŞ FİYATI

Gümüş fiyatları 17 Ekim 2022 haftanın ilk işlem günü olan Pazartesi günü de yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün güne düşüşle başladı. 

Gümüş yatırımcıları bunu yapan kazanacak! İslam Memiş püf noktasını açıkladı

Gümüşün ons fiyatı bugün 18,52 dolar, gümüşün alış fiyatı 11,05 TL, satış fiyatı ise 11,53 TL seviyelerinde işlem görüyor.

Geçtiğimiz hafta kapanışta  ons gümüş fiyatı 18,92 dolardan işlem görürken gümüşün gram fiyatı alış 11,29 TL satış fiyatı ise 11,77 TL seviyesinde işlem gördü. 

Gümüş için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Tarih belli oldu! Gümüş yatırımcısı havaya uçtu

Elinde gümüşü olan yatırımcılar ''gümüşlerinizi satmayın'' gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön