Altın & Gümüş

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş bugün kaç TL oldu? 9 Eylül 2022 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yıl başından bu yana en düşük seviyeler görülüyor. Gümüş fiyatları için bundan sonraki seyrinin nasıl olabileceği yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları ne olacak? İşte gümüş fiyatları 9 Eylül 2022... Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? 1 gram gümüş ne kadar? soruları yatırımcıların en çokaraştırdığı konular arasında geliyor

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler haftanın son işlem gününde yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? 1 gram gümüş ne kadar? soruları yatırımcıların en çokaraştırdığı konular arasında geliyor.

Ons Gümüş fiyatları, ABD temmuz ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından 29 Haziran’dan bu yana en yüksek seviyeye yükseldi.

Gümüş fiyatları, haftanın son işlem günü olan 9 Eylül 2022 Cuma gününde ise yukarı yönlü hareket ederek başladı. Gümüş fiyatları bu sene en dip seviyelere kadar geriledi. Bu durum karşısında endişelenen yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne oalcağını merak ediyor.

GÜMÜŞ FİYATLARI NEDEN DÜŞTÜ?

Merkez bankalarının faiz artırım politikasına yönelik adımları değerli metaller üzerinde baskı oluşturuyor. Gümüş fiyatları da bunlardan en çok etkilenenler metallerden biri.

Gümüş 2022 yılında dip rakamları ile en kötü performans sergileyen emtialar arasında yer alıyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? Bugün gümüş ne kadar? İşte son dakika gümüş fiyatları 9 Eylül 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları bugün kaç TL? 1 gram gümüş bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? sorularının yanıtı yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor.


Gümüşün ons fiyatı bugün 18,74 dolardan işlem görüyor. Gümüş gram fiyatı ise 10,97 TL, satış fiyatı ise 11,50 TL seviyesinden işlem görüyor.

Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselir mi, düşer mi?

 

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK..

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne oalcağını merak ediyor. Gümüş fiyatları ne olacak sorusuna yanıtı Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten geldi. İslam Memiş gümüş için yatırımcıları sabırlı olun diyerek uyardı ve gümüş fiyatlarının tekrar 12 TL seviyelerine geleceğini ons fiyatının ise 20 dolar seviyelerine ulaşacağını belirtti.

''Takı kültürünü gümüş olarak devam ettirin'' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı gümüş yorumu! Gümüş olanlar çok önemli bakın

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş bugün kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları