30 / 04 / 2024

Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Gümüş bir ay sonra bu kadar olacak

Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Gümüş bir ay sonra bu kadar olacak

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatları son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Gümüş fiyatları geçtiğimiz hafta bir günde yüzde 9 değer kazandı. Fakat ardından ciddi değer kayıpları yaşayan gümüşün yönü merak ediliyor. Gümüş yatırımcıları hemen bakın, gümüş 1 ay sonra bu kadar olacak.



GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR?

Gümüşün ons fiyatı dün kapanışta, 18,95 dolar, gümüşün gram altış fiyatı 11,32 TL, satış fiyatı ise 11,79 TL seviyesinde işlem görüyor.

Gümüşün ons fiyatı 19,02 dolar, gümüşün gram altış fiyatı 11,36 TL, satış fiyatı ise 11,83 TL seviyesinde işlem görüyor.

Gümüş tozu dumana katacak! Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Rüzgar tersine dönüyor

Herkes altını konuşuyor ama gümüş yatırımcıları da perişan! Böylesi ilk defa görülüyor..

''Gümüş yatırımcıları acele etmeyin'' diyen İslam Memiş 30 gün sonrası için rakam verdi

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön