Kent Haberleri

Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 28 Ocak 2023 güncel gümüş fiyatı

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. 2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün 2023 yılında da yükselişlerine devam etmesi bekleniyor. Peki  Gümüş gram fiyatı ne kadar? 28 Ocak 2023 güncel gümüş fiyatı. Gümüş alıp satmak isteyen binlerce kişi güncel gümüş fiyatlarını araştrıyor

Son yılların en gözde yatırım aracı haline gelen gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Gümüş alıp satmak isteyen binlerce kişi güncel gümüş fiyatlarını araştrıyor. Peki Gümüş gram fiyatı ne kadar? Gümüş yatırımcıları hemen bakın! 28 Ocak 2023 güncel gümüş fiyatı.  

GÜMÜŞ BUGÜN NE KADAR? 28 OCAK 2023

Gümüş alıp satmak isteyen binlerce yatırımcı güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. 2023 yılına yükselşle başlayan gümüş, 2022 yılında yatırımcısına altından daha fazla kazanç sağladı. Gümüş, geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayarak altnı solladı. Peki bugün gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç lira?

28 Ocak Cumartesi gümüş fiyatları araştırılıyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç lira? Gümüş ne kadar?'' sorularını arama motorlarında aratıyor.  Gümüşün ons fiyatı bugün 23,61 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı 14,26 lira, satış fiyatı ise 14,82 lira seviyesinden işlem görüyor. 

Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları ne olur? Gümüş yükselmeye devam edecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş rakam vererek yatırımcıları uyardı. İşte gümüş fiyatları tam bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları hemen bakın...

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Yatırımcılar ''gümüş fiyatları yükselecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, bu sene gümüş fiyatlarının yükselerek rekor kıracağını belirtti.

Memiş gümüş için rekor rakamı açıklayarak yatırımcıları uyardı.

İslam Memiş: ''Şu anda altın gümüş rasyosu 80-82 dolar aralığında gelip gitti. Bu hafta rasyonun yükselmesinden dolayı, sanal fonlarda gümüş girişinde rekorlar kırıldı.

Gümüşün düşmesiyle birlikte gümüş fonlarına müthiş bir giriş oldu. Gümüş fonlarına girişin hızlanması bir haftalık süreçte gümüş onsunda 25-26 dolar seviyelerini görebiliriz.'' dedi.

Altın fiyatları rekorun ardından geri adım attı! Büyük deprem! Altını olanlar acil bakın! 28 Ocak 2023 altın fiyatları

Doların sadece 3 gün sonra tam bu kadar olacak! 1 doları bile olanlar yerinde duramıyor! Herkes bu rakamı konuşuyor