10 / 05 / 2024

Gümüş yeni zirveler için güç topluyor!

Gümüş yeni zirveler için güç topluyor!

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüşün gramı, Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçerek rekor kırdı. Peki gümüş bu hafta kaç lira oldu? Gelecek hafta gümüş ne olur?



GÜMÜŞ GELECEK HAFTA NE OLUR?

Dün, Kremlin’de Belarus Devlet Başkan Aleksandr Lukaşenko ile bir araya gelen Putin, Lukaşenko’yu Ukrayna konusunda bilgilendireceği söylemiş, “Özellikle de neredeyse artık her gün yürüttüğümüz müzakereler konusunda bilgilendireceğim. Bu konuda bazı olumlu gelişmeler var. Size detaylı bir şekilde anlatacağım" ifadelerini kullanmıştı. Bu durum karşısında altın ve dolar gibi düşüşe geçen gümüşün gelecek hafta da ne olacağı merak ediliyor.

Rusya Ukrayna arasındaki gerilimlerin devam etmesi gümüş fiyatlarının daha da yükselmesini sağlayacak. Gümüş, gelecek haftada da gerilimlerin devam etmesi durumunda güç toplamaya devam edecek. Savaşın şiddetlenmesi ile gümüş fiyatları rekor seviyeleri görecek. İlerleyen günlerde Putin tarafından savaş ile ilgili olumlu bir haber gelmesi  durumunda piyasalarda dalgalanma yaşanacak ve gümüş  fiyatları güç kaybederek düşüşe geçecek.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

925 ayar gümüş gram fiyatı ne kadar?

Gümüş bugün kaç lira? 11 Mart 2022 gümüş fiyatları!

Zirve sonrası gümüş atak yaptı! Gümüşün gramı 13 liraya yaklaştı!

Emtia piyasası alt üst oldu: Gümüş fiyatları düşüşe geçti!

Gümüş rekor üstüne rekor kırıyor! Yatırımcılar gözlerine inanamıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön