Altın & Gümüş

Gümüş yükseliyor gibi görünüyor.. Oysaki, perde arkasında gümüş dibi mi gördü! Gümüşte son dakika

Gümüş fiyatları yurt içi piyasalarda 12 TL seviyesinde değerleniyor. Her en kadar yukarı yönlü ibreyi gösterse de dünya genelinde gümüş dibi mi gördü? İşte gümüşte son dakika... Altından sonra en kıymetli yatırım aracı olan gümüş, değer kaybetmeye mi başladı? 2022 yılında gümüşün dibi görmüş olabileceği iddea ediliyor

Gümüş fiyatlarındaki son dakiaka gelişmeler gümüş yatırımcıları tarafından takip ediliyor. Altından sonra en kıymetli yatırım aracı olan gümüş, değer kaybetmeye mi başladı? 2022 yılında gümüşün dibi görmüş olabileceği iddea ediliyor.

Gümüş fiyatları yurt içi piyasalarda her ne kadar yukarı yönlü hareket geçse de gümüş fiyatları dünya genelinde  dibi gördüğü iddea ediliyor.

Peki gümüşte neler oluyor? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları düştü mü? Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç TL? İşte gümüşt son dakika...

 

GÜMÜŞ DİBİ Mİ GÖRDÜ?

Dünyada önde gelen değerli metaller arasında yer alan gümüş, 2022 yılında en kötü performans sergileyen emtiası olarak değerlendirilirken,  HSBC analistleri gümüşte artık dip seviyeye ulaşılmış olunabileceğini ve FED’in sert yaptırımlardan vazgeçmesi halinde gümüşün değerinde adeta bir ralli yaşanabileceğini, hızlı yükselişin başlayabileceği öngörülüyor.


HSBC Bankası'nın Değerli Metal Başanalisti James Steel gümüş ile ilgili şu yorumu yaptı: “Gümüş, güçlenen dolar, artan faiz oranları ve yavaşlayan büyümenin etkisiyle yaklaşık yüzde 11 değer kaybetti. Ancak 2022’nin ikinci döneminde perakende ve mücevher talebi güçlü görünüyor ve elektronik ve fotovoltaik sektörleri de endüstriyel tüketimi destekliyor.”

Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları ne olur? gümüş fiyatları yükselecek mi? İşte gümüşte son dakika...

GÜMÜŞ NE OLUR? GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLACAK?

HSBC Bankası, gümüş fiyatı tahminini 2022 için ortalama olarak 22,25 dolar ve 2023 için ise 23,50 dolar olarak güncelledi. Öte yandan UBS Group AG gümüşün 2023 yılı başında 19 dolara kadar gerileyebileceğini söyledi.

GÜMÜŞ BUGÜN NE KADAR? GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL? 12 AĞUSTOS 2022 GÜMÜŞTE SON DAKİKA

Gümüş fiyatları yurt içi piyasalarda yatırımcılar ve meraklıları tarafından yakından takip ediliyor.

Gümüş fiyatları bugün alış fiyatı 11,767 TL, satış fiyatı ise 12,272 TL bandında işlem görüyor. Ons gümüş fiyatı ise bugün 20,43 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Gümüşte ralli mi başlıyor? Değeri artacak mı? Hızlı artış ne zaman başlayacak?

Gümüş tekrar atağa geçti! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar çabuk bakın