28 / 04 / 2024

Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projesi'nde Keçiören Belediyesi ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ( DSİ ) arasında atılan imzaların ardından başlayan inşaat çalışmaları hız kazandı...



Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projesi'nde Keçiören Belediyesi ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) arasında atılan imzaların ardından başlayan inşaat çalışmaları hız kazandı. Proje çerçevesinde fore kazık çalışmaları tamamlandı. Dere yatağının temizleme işlemleri ile yan prekas duvar kaplamaları yapılan Gümüşdere Ihlamur Vadisi projesinde, üçü çelik, beşi betonarme olmak üzere 8 adet köprünün yapım çalışmalarına da önümüzdeki günlerde başlanması planlanıyor. 


ANKARA'NIN SEMBOLÜ OLACAK 

Çubuk Çayı'nı temizleyerek içinde sandalların yüzdüğü, gezintilerin yapıldığı temiz bir çay haline getirip Keçiörenlilerin hizmetine sunacaklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projesi yalnızca Keçiören'e değil, tüm Ankara'ya büyük bir katma değer sağlayacak. Rekreasyon alanında, köprü, kafe, yürüyüş yolu ve yazlık sinema gibi bölümler yer alıyor. Alana 7 bin 652 yeni bitki dikeceğiz. Projenin adını da aldığı ıhlamur ağaçlarından ise bin 11 tane dikeceğiz" dedi. 


Habertürk Ankara


Geri Dön