27 / 04 / 2024

Gümüşe yatırım yapın! Ne dolar, ne euro! Uzman isim peş peşe açıkladı! Son şansınız...

Gümüşe yatırım yapın! Ne dolar, ne euro! Uzman isim peş peşe açıkladı! Son şansınız...

Yatırımcılar ellerindeki paralar ile altın ve dolar alırken şimdi bunlara rakip çıktı. Gümüş fiyatları dün resmen atağa geçti ve fırladı. Gümüş uzun vadede yatırımcısına kazandırırken uzman isim gümüş konusunda ''Gümüş alın'' diyerek uyarılarda bulundu.



Altın ve gümüş fiyatları geçtiğimiz iki haftadanın ardından dün yükselelişe geçti. Elinde parası olan ve yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar için uzman isimden peş peşe açıklamalar gelmeye başladı.

Uzun zamandır altın yerine en mantıklı yatırımın gümüş olduğunu belirkten İslam Memiş, hala alım için fırsatın olduğuna dikakt çekerken gümüş yatırımı konusunda yatırımcıları uyardı. Peki, gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları bugün kaç lira? Gümüş alış satış fiyatı ne kadar? Gümüş yatırımı yapmak mantıklı mı? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön