Altın & Gümüş

Gümüşe yatırım yapın! Ne dolar, ne euro! Uzman isim peş peşe açıkladı! Son şansınız...

Yatırımcılar ellerindeki paralar ile altın ve dolar alırken şimdi bunlara rakip çıktı. Gümüş fiyatları dün resmen atağa geçti ve fırladı. Gümüş uzun vadede yatırımcısına kazandırırken uzman isim gümüş konusunda ''Gümüş alın'' diyerek uyarılarda bulundu. Elinde parası olan ve yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar için uzman isimden peş peşe açıklamalar gelmeye başladı

Altın ve gümüş fiyatları geçtiğimiz iki haftadanın ardından dün yükselelişe geçti. Elinde parası olan ve yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar için uzman isimden peş peşe açıklamalar gelmeye başladı.

Uzun zamandır altın yerine en mantıklı yatırımın gümüş olduğunu belirkten İslam Memiş, hala alım için fırsatın olduğuna dikakt çekerken gümüş yatırımı konusunda yatırımcıları uyardı. Peki, gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları bugün kaç lira? Gümüş alış satış fiyatı ne kadar? Gümüş yatırımı yapmak mantıklı mı? 

GÜMÜŞ FİYATLARI RESMEN FIRLADI

Altın ve dolar kadar son zamanlarda gümüşte yatırımcılar tarafından merak ediliyor.  Son iki hafta altın fiyatları ile beraber en dip seviyelere gerilene gümüş fiyatları dün akşam yükselişe geçti bugün ise fırladı.

 

Gümüşün ons fiyatı bugün 21,00 dolara çıktı. Gümüşün gram alış fiyatı 12,48 TL, 13,01 TL'den değerleniyor. Gümüş fiyatlarındaki bu ani yükseliş yatırımcıları şaşkına çevirdi. Gümüş fiyatları bugün resmen rekor kırdı. Yukarı yönlü hareket eden gümüş fiyatları yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı.

HEMEN GÜMÜŞ ALIN

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, uzun zamandan beri yatırım yapmak isteyen vatandaşlara için gümüş tavsiyesinde bulunuyordu. Altın ve dolara oranla Gümüş fiyatlarının çok daha fazla kazandırma potansiyeli olduğunu sık sık hatırlatan İslam Memiş bugün başlayan artışla birlikte bir kez daha haklı çıkmış oldu.

Hala Gümüş yatırımı yapmayanlar için yeni tavsiyelerde de bulunan İslam Memiş,  sepet yapma tavsiyesinde bulundu.

 

Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı, yatırımların dolar altın ve gümüş arasında bölünebileceğini belirtti. Uzun vadede gümüşün dolar ve altın oranla çok daha fazla kazandıracağını söyleyen İslam Memiş, elinde TL bulunanların mutlaka bu yönde değerlendirme yapması gerektiğinin altını çizdi.

Gümüş fırladı! 12 TL'yi aşan gümüş resmen meydan okuyor! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Gümüş 12 TL sınırına geldi! Yatırımcıların yüzü sonunda gülüyor! Gümüş fiyatlarında son dakika