12 / 05 / 2024

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? İslam Memiş altını çizerek uyardı!

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? İslam Memiş altını çizerek uyardı!

Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşü takip ediyor. Gümüşün yükselip yükselmeyeceğini merak den yatırımcılar araştırıyor. Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? İslam Memiş altını çizerek uyardı!



GÜMÜŞE YATIRIM YAPMAK MANTIKLI MI?

İslam Memiş, altında sonra en çok gümüşü önemsediğini belirterek yatırımcılara ''siz de gümüşü önemseyin'' diyerek uyardı. Memiş, 2022 yılında yüzde 45 kazançla yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunu belirtti. Memiş bu yüzden yatırımcılara gümüş alın diyerek uyardı. Gümüş fiyatlarının yükseleceğini söyleyen Memiş 2023 yılının gümüş yılı olacağını belirtti. Bu yıl da geçen sene gibi altın ve gümüşe yatırım yapanların kazançlı çıkacaklarını söyledi.

Öte yandan Memiş,  altın ve gümüş ile ilgili alım ve satım yapmak isteyenlerin “sessizce beklemeye devam etmesi” gerektiğini söyledi.

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? İslam Memiş altını çizerek uyardı!

Gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları kaç TL? Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç lira? 12 Nisan 2023 gümüş fiyatları kaç TL?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön