06 / 05 / 2024

''Gümüşte daha yükseliş başlamadı'' diyen İslam Memiş asıl rakamı açıkladı! Yatırımcıların ayakları yerden kesilecek

''Gümüşte daha yükseliş başlamadı'' diyen İslam Memiş asıl rakamı açıkladı! Yatırımcıların ayakları yerden kesilecek

Günüş fiyatları, bu seneye damga vurdu. Rekor yükselişler gösteren gümüş fiyatları yatırımcılarını heyecanladırmaya başladı. Asıl yükselişin bu olmadığını söyleyen İslam Memiş, gümüşün geleceği asıl rakamı açıkladı. Bu rakamı gören yatırımcıların ayakları yerden kesilecek. 



GÜMÜŞ İÇİN ASIL RAKAM BELLİ OLDU!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları her zaman gümüş konusunda uyardı. Düşüşler karşısında sabırlı olmaları gerektiğini her konuşmasında ifade eden İslam Memiş şimdi de gümüş için asıl rakamı açıkladı. ''Gümüşte daha yükseliş başlamadı'' diyen İslam Memiş asıl rakamı şöyle açıkladı: "Bugün piyasalarda soygunun nasıl olduğuna şahitlik ediyorsunuz. Umarım bu yıl için neden “Soygun yılı” dediğimi anlamışsınızdır. Altın ve gümüş tarafında daha yükseliş başlamadı. Gram altın da 1.200 gümüş de 16 lira seviyeleri kırılınca yükseliş başladı derim. Sözüm öyleydi."

 Gümüşte daha yükseliş başlamadı diyen İslam Memiş asıl rakamı açıkladı! Yatırımcıların ayakları yerden kesilecek

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüşün gram fiyatı ne kadar oldu? Gümüş  gram alış satış fiyatı kaç lira? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları 14 Kasım 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön