18 / 05 / 2024

Gümüş'ten ters köşe olacak bir hamle! Gümüşün fiyatı düşüyor, peki ya neden?

Gümüş'ten ters köşe olacak bir hamle! Gümüşün fiyatı düşüyor, peki ya neden?

Gümüş fiyatları, günlük olaylardan etkilenerek değişime uğramaya devam ediyor. Vatandaşlar gümüş fiyatları ile ilgili araştırma yaparken gümüş fiyatlarının düşmeye başladığını gördü. Peki ya neden? Gümüşün fiyatı neden düşüyor?



GÜMÜŞÜN FİYATI NEDEN DÜŞÜYOR?

Altrın fiyatları ile gümüş fiyatları genellikle doğru orantılıdır. Gümüş fiyatları ülkemizde ve dünya genelinde meydana gelen gelişmelerin etkisi ile ani iniş düşüş yaşamaktadır. Rusya Ukrayna arasında gerçekleşen savaşın agresifleşmesi ile yatırımcıları değerli metallere yönetti. 

 Gümüş ten ters köşe olacak bir hamle! Gümüşün fiyatı düşüyor, peki ya neden?

Gümüş fiyatları arz ve talep dengesine bağlı olarak değişmektedir. Gümüşe olan talep artışı  yatırımcılar tarafından güvenli liman oalrak görülmesini sağlar ve fiyatlar yükselmeye başlar. Talebin azalması ile gümüş fiyatlarının düşmesine neden oldu. 

Gümüş fiyatlarının düşmesi veya yükselmesine neden olan etmenler arasında döviz kurları, küresel faiz oranları,   nakit akışındaki değişim, ekonomik durgunluk ve küresel enflasyon artışı etkili olmaktadır.

Gümüş düşüyor! Yatırımcılar dikkat! 20 Nisan 2022 güncel gümüş fiyatı...

Kenarda köşede altını, gümüşü, dolar ve euro kuru olanlar hazır olun! Uzman isim perşembe gününü işaret etti!

Gümüş düşüşe geçti! Gümüşün gramı bugün ne kadar? İşte 19 Nisan 2022 gümüş fiyatı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön