04 / 05 / 2024

Gümüşü olanlar dikkat! Gümüşte ters köşe! İşte 23 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Gümüşü olanlar dikkat! Gümüşte ters köşe! İşte 23 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Çoğu vatandaşın bir numaralı yatırım aracı olan gümüş fiyatlarında son durum ne? Peki gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş, bugün kaç TL? Gümüş yükseldi mi, düştü mü? Gümüşte on fiyat ne kadar? İşte 23 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...



Gümüşe uzun ya da kısa vadede yatırım yapan vatandaşlar, gümüş fiyatlarında yaşanan hareketli gerilemenin hemen ardından, “Gümüş bozdurmalı mıyız, Gümüşü ne zaman bozdurmalıyım?' gibi sorularına cevap aramakta. Ama gümüş fiyatları yaşanan bu düşüşün ardından hemen yukarı yönlü hareketlerine başladı. 

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜMÜŞ ALIŞ FİYATI NE KADAR? GÜMÜŞL SATIŞ FİYATI NE KADAR? GÜMÜŞ SATIŞ FİYATI NE KADAR? 23 TEMMUZ 2022 GÜMÜŞ KAÇ LİRA? İŞTE 22 TEMMUZ 2022 GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI...

Yaşanan son gelişmelerin ardından değişken seyri ile dikkatleri üzerine çeken gümüş fiyatları, geçtiğimiz haftayı düşüş ile sonlandırmıştı. Gümüş fiyatları, geçtiğimiz haftanın son günü yeniden 10 TL'ye kadar düştü.

Geçtiğimiz gün gümüş alış fiyatı, 10,56 TL, satış fiyatı ise 11,09 TL idi. Gümüşün ons fiyatı ise 18,62 TL'den, satış fiyatı ise 18,64 TL'den işlem aldı.

Gümüşün, bugün alış fiyatı ise 10,75 TL, satış fiyatı ise 11,30 TL oldu. Gümüşün ons fiyatı ise 18,76 TL'den, satış fiyatı ise 18,78 TL'den işlem görüyor.

Gümüşü olanlar dikkat! Gümüşte ters köşe! İşte 23 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Dolar korkutmaya devam ediyor! Adım adım 18 TL’ye! 1 dolar kaç lira? İşte 23 Temmuz 2022 dolar kuru...

Kamuda çalışmak isteyenlere müjdeli haber geldi! Lise mezunu 40 kişi alınacak! Başvuru tarihlerini kaçırmayın

Polis olmak isteyenlere müjde! 2500 polis memuru alınacak! Başvurular için acele edin


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön