01 / 05 / 2024

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Elinde gümüş olanlar gözlerine inanamadı! Acil Bakın!

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Elinde gümüş olanlar gözlerine inanamadı! Acil Bakın!

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Dünyaca ünlü analist gümüşün geleceği en yüksek rakamı resmen açıkladı. İşte gümüş fiyatları bu kadar olacak! Elinde gümüş olanlar gözlerine inanamadı! Acil Bakın!



GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM!

Gümüş fiyatları 28 Aralık 2022 günü yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatları haftanın üçüncü gününe yükselişle başladı. Gümüş ons fiyatı bugün 24,00 dolar. Gümüşün gram alış fiyatı 14,36 lira, satış fiyatı ise 14,86 lira seviyesinden işlem görüyor.

20 TL'ye dayanan euro önümüzdeki günlerde resmen böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

Gümüşün geleceği en yüksek seviye belli oldu! Gümüş yatırımcıları koşun!

Ne altın ne dolar hepsini sollayacak! O emtia 2023'e bomba gibi girecek! Analistler peş peşe açıkladı!
Dolar 2 gün son tam olarak bu kadar olacak! Elinde doları olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön