01 / 05 / 2024

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Elinde gümüş olanlar gözlerine inanamadı! Acil Bakın!

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Elinde gümüş olanlar gözlerine inanamadı! Acil Bakın!

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Dünyaca ünlü analist gümüşün geleceği en yüksek rakamı resmen açıkladı. İşte gümüş fiyatları bu kadar olacak! Elinde gümüş olanlar gözlerine inanamadı! Acil Bakın!



GÜMÜŞÜN GELECEĞİ EN YÜKSEK SEVİYE BELLİ OLDU!

Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edenler için; Dünyaca ünlü analist Gilburt, gümüş için, altından bile daha fazla potansiyel gördüğünü  belirterek gümüşün geleceği en yüksek rakamı açıkladı: “Gümüş önümüzdeki sene, yani bir buçuk yıl içinde hem üçüncü hem de beşinci dalga rallisi için hazırlanıyor” ifadelerini kullandı. Ünlü analist "Uzun vadede, gümüşün 50 doları görmesini bekliyorum, fakat bu birkaç yıl alabilir. Fiyatlar 2023 yılında ve 2024 yılının ilk yarısında kolaylıkla ikiye katlanabilir." dedi.

Gümüş fiyatları içinde konuşan Avi Gilburt, şu sıralar 23 dolar civarında olan gümüşün 50 dolara yükselebileceğini söyledi. 

GÜMÜŞ 2023 YILINA DAMGASINI VURACAK!

Gümüşün altından daha fazla kazandıracağını ve 2023 yılına damgasını vuracağını belirten Altın ve piyasa uzmanı İslam Memii; “Gümüşün gram fiyatı yıla 992 seviyesinden başladı. Şu anda 14 TL seviyesinden satabiliyorlar ve gümüşün gram fiyatı da altından fazla getirisi oldu. Yüzde 40  civarından altın kazandırırken yüzde 41 civarından gümüş kazandırdı.” İfadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön