30 / 04 / 2024

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI! 31 Ağustos 2023 Perşembe gümüş alış satış fiyatları ne kadar?

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI! 31 Ağustos 2023 Perşembe gümüş alış satış fiyatları ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Gümüşteki hareketlilik devam ediyor. Doların düşmesine bağlı olarak gümüş fiyatlarına da aşağı yönlü bir düşüş görülüyor. Peki 1 gram gümüş kaç TL? 31 Ağustos 2023 Cuma gümüş ne kadar



Yatırımcıların son gözdesi şu sıralarda gümüş oldu. Altın fiyatlarındaki artışlardan dolayı düğünlere giden vatandaşlar, gümüşü daha çok tercih etmeye başladı. Peki 1 gram gümüş ne kadar? Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş alış satış fiyatları 31 Ağustos 2023...

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI! 31 Ağustos 2023 Perşembe gümüş alış satış fiyatları ne kadar?

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 31 AĞUSTOS 2023 PERŞEMBE GÜMÜŞ FİYATLARI!

31 Ağustos 2023 Perşembe gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Son zamanalrda gümüşe olan talep artmaya başladı. Düğünlerde altın takıların yerini yavaş yavaş gümüş almaya başladı. Bu kapsamda yatırımcılar her gün gncel altın fiyatlarını merak ediyor. bugün gümüşün ons fiyatı 24,55 dolar. Gümüşün gram alış fiyatı 20,84 lira, satış fiyatı ise 21,66 liradan işlem görüyor. 

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI! 31 Ağustos 2023 Perşembe gümüş alış satış fiyatları ne kadar?

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Gümüş, geçene sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağladı. Bu yıl gümüşün yine yatırımcısına kazandırması bekleniyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlaırının yükselişe geçeceğini belirtti. Her açıklamasında gümüşü önemsediğini dile getiren Memiş, bu sene yatırımcısına kazandıracağını belirti. Memiş bu sene gümüşün 28 dolar  seviyesine yükseleceğini belirtti. 

Memiş, '' 2-3 hafta içerisinde 2 bin dolar seviyesinin üzerinde altın, 28 dolar seviyesinin üzerinde gümüş görülürse şaşırmamalı. Gram tarafında işler bozulmadı. Geçen hafta ki düşüşler güzel alım fırsatlarıydı.Gram altın ve gram gümüş, agresif yükselişine başlayabilir. '' diyerek yatırımcılara seslendi. 

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir nefes aldı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

100 euro 1 çeyrek altından daha fazla! Euro bugün ne kadar oldu? 31 Ağustos 2023 euro/TL kuru 

31 Ağustos 2023 Perşembe dolar ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Dolar yükseldi mi, düştü mü?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön