28 / 04 / 2024

  Babacan Central

  Babacan Central

Babacan Yapı  tarafından hayata geçirilen Babacan Central Evleri 746 adet konut, 54 adet ticari ünite ve 12 adet ofisten meydana geliyor. İşte Babacan Central Beylikdüzü fiyat...

Ali Babacan: Doğalgaza yaza kadar zam yok!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'dan enerji fiyatlarıyla ilgili önemli bir açıklamalarda bulundu. Babacan, doğalgaza yaza kadar zam yapılmayacağını söyledi. . Elektrik ve doğalgaza en son Ekim ayında yüzde 9'luk zam yapılmıştı...

Ayhan Babacan kimdir?

Fibrebeton Şirketler Grubu 'nun kurucusu Ayhan Babacan 7 Kasım 2014 tarihinde vefat etti. Peki, Ayhan Babacan kimdir? Ayhan Babacan, hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Fibrobeton'un kurucusu Ayhan Babacan vefat etti!

İnşaat malzemesi sektörünün duayeni, Türk GRC sanayinin öncüsü, Fibrebeton Şirketler Grubu'nun kurucusu, girişimci, araştırmacı, inovasyon dehası, GRC sektörüne katkı sağlayan, Ayhan Babacan vefat etti.

Ali Babacan: Dünya ekonomisi KOBİ'lerle büyüyecek!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan G20 ajandasına göre, dünya ekonomisinin KOBİ'lerle büyüyeceğini belirtti. Babacan; "Bu nedenle küçük işletmelere destek, yatırımlara finansman, büyümeye yatırım dopingi sağlanacak" dedi.

Babacan Mimari Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babacan Mimari Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ertekin, Bünyamin Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Kasım'da kuruldu.

Ali Babacan: Yatırımcı izlenmeli!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, kurdukları melek yatırımcı sistemlerinin iyi çalışmaya başladığını açıkladı. Borsa İstanbul’un ev sahipliğindeki konferansta konuşan Babacan, “Umarım sayıları binlere, onbinlere ulaşır. Ancak denetim de önemli” dedi.

Ali Babacan: İnşaatın üretime etkisi az sanayiye öncelik verilmeli!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın sanayisiz büyümenin kalıcı olmayacağı açıklamasına Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan da katıldı.Özilhan, inşaatın belirli sektörleri canlandırıp geliştirdiğini söyledi.

Ali Babacan: Birinci önceliğimiz enflasyon!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan 'dan önemli değerlendirmeler... Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, hükümet ve Merkez Bankasının birinci önceliğinin enflasyon oranını daha makul seviyelere çekmek olduğunu belirtti...

Ali Babacan: Enflasyonu makul oranlara çekmek önceliğimiz!

Uluslararası Para Fonu ( IMF ) ve Dünya Bankasının Yıllık Toplantıları ve G20 oturumları kapsamında ABD’ nin başkenti Washington’da bulunan Babacan, AA’ nın sorularını yanıtladı...

Ali Babacan: 2015'te büyüme oranını yüzde 4 olarak bekliyoruz!

Başbakan Yardımcısı Babacan, Orta Vadeli Program ile ilgili Başbakanlık Yeni Bina'da düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, 2015 yılında büyüme oranını yüzde 4 olarak beklediklerini açıkladı.

Ali Babacan: Bir gecede arsaların değeri farklılaşıyor!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, belediye meclisleri kararıyla bir arsa ya da projenin değerinin birdenbire farklılaştırılabildiğini ifade etti açıklamalara baktığımızda 'bizden sonra kim ne dedi' diye, tam hedefi on ikiden vurduğumuzu da gösteriyor...

Ali Babacan: İnşaatta ölçüsüz rantlar var yeniden dengelemek lazım!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan 5. İstanbul Finans Zirvesi ’ nde gündemdeki konulara ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Babacan İnşaatta ölçüsüz rantlar var yeniden dengelemek lazım dedi...

Ali Babacan: Ölçüsüz ranta kim karşı koyabilir ki?

Babacan sanayinin yeniden inşaata galip gelme formülünü açıkladı: Bir kalem oynatıp mevzuat değişikliğiyle ölçüsüz rantın sağlandığı bir alan varken emek fedakârlık isteyen sanayi sektörüne ilgi düşebiliyor. Bunu dengelemeliyiz.

  Babacan Central Haberi

  Babacan Central

Ön talep toplanan Babacan Central projesi 20 dönüm arazi üzerinde 3 blok şeklinde yükseliyor.

Toplam 746 adet konut, 54 adet ticari ünite ve 12 adet ofisin yer alacağı Babacan Central Beylikdüzü'nün 2 yıl içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. 

Babacan Central projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde Skyport Beylikdüzü projesinin sol tarafında, İstanbul yolu üzerinde, Medilife Beylikdüzü Hastanesi'nin hemen önünde inşa edilecek.
 

Babacan Yapı  tarafından hayata geçirilen Babacan Central Evleri'nde 1+1 ve 2+1 daireler yer alırken, 1+1 daire genişlikleri 75 metrekareden, 2+1 daire genişlikleri ise 120 metrekareden başlıyor. 


Babacan Central Beylikdüzü fiyat!
 

1 oda 1 salon daire fiyatları 353 bin 510 TL'den başlıyor. 

2 oda 1 salon daire fiyatları 597 bin TL'den başlıyor. 


Babacan Central Beylikdüzü'da sosyal alanlar;
 

Basketbol Sahası Voleybol Sahası Tenis Kulübü Fitness Center Piknik Alanları Spa Merkezi Sauna Toplantı...