04 / 05 / 2024

  Haşimoğlu Global Yapı adres 

  Haşimoğlu Global Yapı adres 

Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Ünver tarafından kuruldu.

Rams Denizkent Bayramoğlu Gebze'de 3+1 daireler 6 milyon 950 bin liradan başlayan fiyatlarla!

RAMS Global tarafından Gebze'de yükselen Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde  3+1 daireler 6 milyon 950 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu Gebze projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

RAMS Global tarafından Gebze'de yükselen Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı sunuluyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

RAMS Global’in 92. Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde 2+1'lerden 4+1'e kadar peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin lriadan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Terim Global Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terim Global Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Terim tarafından kuruldu.

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde  yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanıyla satışlar devam ediyor.

Canpo Global İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canpo Global İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aras Eşrefoğlu tarafından kuruldu.

Mvy Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mvy Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 30 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erdemci ve Mehmet Veysel Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde satışlar devam ediyor. Şirket, Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlıyor.

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Pb Global İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pb Global İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raşa Boduroğlu tarafından kuruldu.

Fenercioğlu Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışta! RAMS Global’den Gebze'ye 4 bin konutluk yeni proje!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışa çıkacak. Merakla beklenen projede tam 4 bin konut yer alacak.

  Haşimoğlu Global Yapı adres  Haberi

  Haşimoğlu Global Yapı adres 


Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Ünver tarafından kuruldu.

Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,...