21 / 09 / 2024

  Mercan Yapı Market İnşaat kimin 

  Mercan Yapı Market İnşaat kimin 

Mercan Yapı Market İnşaat Doğalgaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Danyel Daş tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Mercan Kıyı Vesen fiyat listesi Ekim 2022! 

Vesen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mercan Kıyı Vesen projesinde 158 yalı dairesine yer veriliyor. Peki Mercan Kıyı Vesen fiyat listesi belli oldu mu? İşte Mercan Kıyı Vesen fiyat listesi Ekim 2022! 

Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nda 24 ay 0 faiz fırsatı!

Vesen Yapı’nın İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da, İller Bankası arsası üzerinde inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda sıfır faiz fırsatı ile çok özel ödeme avantajlarının sunulduğu fırsatlar başladı.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 10 soruda tüm detaylarıyla!

Vesen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mercan Tuzla Vesen Yalılar projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesi nerede? Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte 10 soruda tüm detayları ile Mercan Tuzla Vesen Yalıları...

Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra satışta! Yeni proje!

Vesen Yapı imzası taşıyan Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra gerçekleştirilecek lansmanla görücüye çıkıyor. Proje İstanbul’un en sıra dışı ve iddialı projesi olarak hayata geçiyor.

Vesen Yapı basın toplantısı yarın!

İstanbul Tuzla'da Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nı inşa eden Vesen Yapı proje detaylarını ve hedeflerini açıklayacağı basın toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesinde ön talep başladı!

Vesen Yapı tarafından yepyeni bir konut projesi hayata geçiyor. İstanbul Tuzla'da yükselecek olan Vesen Yapı imzalı "Mercan Tuzla Vesen Yalıları" projesinde ön talepler alınmaya başladı.

Mercan Koza Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Koza Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli Ersin Kırtıl ve M.Hayrullah Aktan tarafından kuruldu.

Göksel Mercan Yapı'nın konkordato davasında yeni gelişme!

Göksel Mercan Yapı İnşaat mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi şirket hakkında yeni bir karar verdi. 

UCM Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UCM Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ünsal Mercan tarafından kuruldu.

Göksel Mercan Yapı'nın geçici mühlet süresi 2 ay uzatıldı!

Göksel Mercan Yapı İnşaat'a 14 Ağustos 2017 tarihinde verilen 3 aylık geçici mühletin 8 Kasım 2018 tarihi saat 14:37'den itibaren 2 ay süre ile uzatılmasına karar verildi....

Göksel Mercan Yapı konkordato talep etti!

Göksel Mercan Yapı İnşaat, konkordato talebinde bulundu. Firma, yaşadığı mali darboğazı aşamayınca, hacizlere karşı koruma talep etti.

Hame Yapı ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hame Yapı ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hatip Mercan ve Mezlum Mercan ortaklığında kuruldu.

Mercan Yapı Market İnşaat Doğalgaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Yapı Market İnşaat Doğalgaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Danyel Daş tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

  Mercan Yapı Market İnşaat kimin  Haberi

  Mercan Yapı Market İnşaat kimin 


Mercan Yapı Market İnşaat Doğalgaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Danyel Daş tarafından kuruldu


Mercan Yapı Market İnşaat Doğalgaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Mercan Yapı Market İnşaat Doğalgaz Sanayi ve Ticaret...