27 / 04 / 2024

Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nda 24 ay 0 faiz fırsatı!

Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nda 24 ay 0 faiz fırsatı!

Vesen Yapı’nın İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da, İller Bankası arsası üzerinde inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda sıfır faiz fırsatı ile çok özel ödeme avantajlarının sunulduğu fırsatlar başladı.



T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kuruluşu İller Bankası güvencesi ve Vesen Yapı’nın yatırımlarıyla inşa edilen Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda avantajlı ödeme planlarının yer aldığı fırsatlar başladı.

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’nın en değerli noktası Mercan’da, 40 bin 795 metrekare alan üzerinde yükselen Vesen Yalıları'nda tamamı geniş ve lüks donatılara sahip 158 yalı dairesi bulunuyor.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları nda 24 ay 0 faiz fırsatı!

“SINIRLI SAYIDA YALI DAİRESİNE ÖZEL FIRSATLAR SUNDUK”

Vesen Yapı Genel Müdürü İbrahim Yıldız konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada İstanbul’un yeni yalı daireleri olarak lanse ettikleri Mercan Tuzla Vesen Yalıları projemizde sınırlı sayıda daireye özel ödeme avantajları başlattıklarını kaydederek,  düzenlenen kampanya kapsamında 3,5+1’den 5,5+1’e kadar uzanan yalı dairelerini şirket bünyemizde 24 ay 0 faiz ile taksitlendirdiklerini kaydetti. "Vesen Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Palazoğlu ve inşaat grubumuzun çalışmalarıyla geliştirdiğimiz ödeme planı kapsamında 1 milyon 259 bin dolardan başlayan yalı dairelerimiz için alternatif ödeme planları sunuyoruz.” şeklinde konuştu.


Geri Dön