03 / 05 / 2024

015 ICSC Solal Marketing Awards

015 ICSC Solal Marketing Awards

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi'nin (ICSC) düzenlediği ve her yıl AVM’lerin pazarlama yönetimi alanında en iyi ve fark yaratan projelerinin ödüllendirildiği ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde finale kaldı.

İslam Memiş, 'gram altın rekor kırabilir' dedi, yatırımcı için son fırsatı açıkladı

Piyasada yükselişler devam ederken gram altın 1.015,90 TL ile alıcının karşısına çıkıyor. Euro/Dolar paritesinde dengeler değişirken elinde altın olanları gram altın uygun için al-sat fiyatları araştırılıyor. Piyasa Uzmanı İslam Memiş, düğün yapacaklar için korkutan seviyeyi açıkladı.

Ankara Armada AVM'ye ICSC VIVA'dan ödül!

Ankara Armada AVM, ICSC VIVA 2016 ödülleri vizyon, inovasyon, değer, başarı alanlarında En iyinin En iyisi Ödülüne lâyık görüldü. Ödül Las Vegas'ta Armada Alışveriş Merkezi Müdürü Çiğdem Ayrancıoğlu Gönen'e takdim edildi.

Mall of İstanbul, Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi!

Türkiye'nin en büyük alışveriş yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından, 'Ekstra Büyük Alışveriş Merkezi' kategorisinde "Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi" seçildi.

Zorlu Center, Avrupa’nın en iyisi seçildi!

Zorlu Center, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ICSC European Shopping Centre Awards'ta Zorlu Center “New Development” kategorisinde Avrupa'nın “En İyi Alışveriş Merkezi” seçildi.

Edip GYO 2015 yılı genel kurul toplantısı sonucunu yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na ilişkin, toplantı tutanağı, hazır bulunanlar listesi ve kar dağıtım tablosunu yayınladı.

ICSC - John T. Riordan Gayrimenkul Okulu 2016 mezunlarını verdi!

Her geçen gün büyümeye devam eden AVM ve perakende sektörüne katkı sağlamak adına birbirinden önemli eğitimler düzenleniyor. “ICSC – John T. Riordan Perakende Gayrimenkul Profesyonelleri Okulu”nun eğitimlerine bu yıl 68 öğrenci katıldı.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi imar planı kesinleşti!

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Tembelova Alanı Revizyon İmar Planları, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 30 Aralık 015 tarihinde onaylanarak askıya çıkarılmıştı.

SRC Yapı'nın 2015 hedefi 175 milyon TL ciro!

Dünyanın 40 ülkesine HYDROCABİN markasıyla jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan Src Yapı A.Ş., 015 ciro hedefini 175 milyon TL olarak belirledi.

TOKİ Malatya Merkez 568 konut projesi satılık!

TOKİ Malatya Merkez 568 konut projesi satılık daire fiyatları 125 bin 015 TL ile 147 bin 032 TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede satılık daire tipleri 3+1 olarak belirlendi.

Malatya TOKİ Evleri satılık!

Malatya TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 125 bin 015 TL ile 147 bin 032 TL arasında değişiklik gösteriyor. TOKİ Malatya Merkez 568 konut projesinde daire teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Malatya TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 125 bin 015 TL'den başlangıç gösterdiği Malatya TOKİ Evleri'nde başvurular 8 Haziran 2015 tarihinde başladı. Peki Malatya TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Palladium Ataşehir AVM'ye ödül!

AVM Partners tarafından yönetilen Palladium Alaşehir AVM, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından düzenlenen 2015 Solal Marketing Awards'ta on binlerce balondan yapılan dev "Alice in Wonderland - AiriGami" etkinliği ile ödüle ulaştı.

Armada AVM Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi ödülünü aldı!

Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) Londra ödülleri, Avrupa'da "Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi" ödülüne Armada AVM'yi layık gördü.

015 ICSC Solal Marketing Awards Haberi

015 ICSC Solal Marketing Awards

Açılışıyla yankı uyandıran Primemall Gaziantep de “2015 ICSC Solal Marketing Awards” finalistleri arasında gösterildi.


Elli sekiz yıl önce kurulan ve dünya çapında 70 bin üyesi olan ICSC, her yıl dünyanın en kaliteli alışveriş merkezlerini ve dünya ekonomisine yön veren liderleri bir araya getirerek başarılı projeleri ödüllendiriyor. Geçtiğimiz yıllara göre rekor sayıda başvurunun olduğu 2015 ICSC Solal Marketing Awards’da 25 farklı ülkeden 232 katılımcı arasından yüksek kalite kriterlerine bağlı olarak finalistler belirlendi. Primemall Gaziantep’in de aralarında bulunduğu finalistler 2 Haziran 2015 tarihinde Kopenhag’da gerçekleştirilecek ICSC Avrupa Pazarlama Konferansı’nda ödüllendirilecek. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Prime Development CEO’su Dr. Artuğ Çetin; “Dünyanın ilgiyle takip ettiği ve birçok prestijli projenin yarıştığı ICSC Solal Pazarlama Ödülleri’nde finale kalmak; yaptığımız iş ile doğru yolda olduğumuzu görmemizi...