18 / 05 / 2024

020 Olimpiyatları

020 Olimpiyatları

Cüneyt Özdemir Radikal Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde Olimpiyatlar'da spora olan destekten çok inşaat kısmıyla ilgilenilmesine dikkat çekti...

TOKİ Ankara projesinin inşaatı başlıyor! Sincan'a 1.020 konutluk yeni proje geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başkanlığı'nın Ankara projesinin inşaatı resmen başlıyor. Sincan'da yükselecek projede toplam 1.020 konut yer alıyor. 

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt şimdi geldi! Dolar sadece 4 gün sonra bu kadar olacak! Hemen gardınızı alın

Dolar/TL kuru dün güne 19,020 liradan başlarken bugün yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar ise ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusuna yanıt arıyor. Peki dolar ne olacak? Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt şimdi geldi! Dolar sadece 4 gün sonra bu kadar olacak! Hemen gardınızı alın.

Altın yatırımcıları dikkat! Gram altın bugün ne kadar oldu?

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 453 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 742 lira, Cumhuriyet altını ise 3.020 liradan satılıyor.

Nef Satış Olimpiyatları başladı!

Nef yabancı müşterilere satış yapan broker ve danışmanlara özel bir olimpiyat düzenledi. Olimpiyatta 6 lüks otomobil, 4 motosiklet, 2 saat, sayısız iPhone XS verilecek. İşte Nef Satış Olimpiyatları'nın şartları...

Pasifik - Çiftay İnşaat ortaklığından Merkez Ankara projesi!

Pasifik İnşaat ve Çiftay İnşaat işbirliğiyle Ankara'ya karma proje geliyor. Yenimahalle'de hayata geçirilecek projede 2.020 konut ve 1320 ticari ünite olacak. Satışlar ise yıl sonunda başlayacak.

Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları final projeleri açıklandı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği tarafından Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları final projeleri açıklandı..

Eylül ayında 1.020 inşaat şirketi kuruldu!

Bir önceki aya göre kurulan şirket sayısında yüzde 43,47, kurulan gerçek kişi ticari işletme sayısında yüzde 32,39, kurulan kooperatif sayısında yüzde 17,07 oranlarında artış oldu. 2016 Ekim ayında kurulan toplam şirket ve kooperatiflerin 1.020’si inşaat sektöründen.

ACO, Rio 2016 Olimpiyatları’nda drenaj çözümleri sağladı!

ACO, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları için stadyum ve şehir altyapısında profesyonel drenaj sistemleri sağladı.

CAS Brezilya'da 2 ofis açacak!

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), 2016 Olimpiyatları'na ev sahipliği yapacak Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde geçici olarak iki ofis açılacağını duyurdu.

Rio de Janeiro'daki inşaat projeleri tamamlanacak!

2016 Yaz Olimpiyatları’na ev sahipliği yapacak olan Brezilya’nın Rio de Janeiro eyaleti finansal krizin eşiğinde.Rio de Janeiro Belediye Başkanı Eduardo Paes, öngörülen inşaat projelerinin çoğunun tamamlanacağını belirtti.

Kış olimpiyatları Erzurum'da kentsel dönüşümü hızlandırdı!

Erzurum, 2017 yılı Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu nedenle adeta seferberlik ilan edilen kentte alt yapı ve kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verildi.

Rusya'da olimpiyat için tahsis edilen daireler tanınmaz halde!

51 milyar dolarla, tarihin en pahalı olimpiyatlarını düzenleyen Rusya'da, oyunların üzerinden sadece 1.5 yıl geçti. Yerler alkol şişeleri ve sigara izmaritlerinden geçilmiyor.

Ali Ağaoğlu, Aslı Çakır Alptekin'e verilen daireyi geri istemiyor!

2012 Olimpiyatlarında altın madalya kazanan ancak doping yaptığı gerekçesiyle madalyası alınan ve 8 yıl men cezası verilen Aslı Çakır Alptekin'e, Ali Ağaoğlu tarafından verilen daire geri alınmayacak.

020 Olimpiyatları Haberi

020 Olimpiyatları

Dünyanın herhangi bir yerinde yeni açılan bir lokantayla ilgili yapılan habere baktığınızda doğal olarak o lokantada yenilecek yemekler, mutfaktaki aşçı konuşulur değil mi? Ne de olsa insanlar o mekâna karınlarını doyurmak için gidecekler. Oysa bizde yeni açılan lokantalarla ilgili çıkan haberlere bakarsanız genelde lokantanın tasarımcısı hatta iç mimarının konuşulduğunu görürsünüz. Konu bir türlü yemeğe gelmez. 

İşte 2020 Olimpiyatları’na talip olmamızı da ben aynen buna benzetiyorum. 

2012 Olimpiyatları’nda neredeyse madalyada sıfır çeken bir ülke olarak tarihe geçmek üzereyiz ama gözümüz 2020 Olimpiyatları’nı İstanbul’a getirip getiremeyeceğimizde. 

Ekonomik geleceğini memleketteki inşaat sektörüne bağlayan bir hükümet için oldukça anlamlı bir hedef. Gelin görün ki sportmence olduğunu söylemek mümkün değil. 

Bu olimpiyatlarda milli kafile olarak çuvallamamızın hesabını verecek tek bir yetkili bile ortada yokken bilmem fazla mı naif...