09 / 05 / 2024

1 Adım Orman Ürünleri İnşaat nerede

1 Adım Orman Ürünleri İnşaat nerede

1 Adım Orman Ürünleri İnşaat Metal Plastik Endüstriyel Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Aykuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

Kur korumalı mevduat için Merkez Bankası'ndan yeni adım!

Son dakika haberine göre Merkez Bankası, kur korumalı mevduat (KKM) için yeni adım attı. 1 Haziran tarihinden itibaren açılacak veya yenilenecek KKM hesaplarında prim ödemesi vade sonunda yapılabilecek.

Gram altın zirveye bir adım daha yaklaştı! 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü! 

Gram altın bugün, Avrupa Merkez Bankası'nın faiz artışı sonrasında sıkılaştırmaya gideceğine yönelik gelen mesajlar ve bankacılık krizi dair endişelerin artmasıyla zirveye bir adım daha yaklaştı. 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü.

Altın bir adım geri attı! 1 gram bile altını olanlar acil bakın! Yatırımcılar ters köşe oldu! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası bir adım geri attı. Düne kadar rekor denemeleri yapan gram altın dünkü faiz kararı sonrası yatırımcıları ters köşe yaptı. Peki bugün gram altın ne kadar? 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 15 Aralık 2022 Güncel altın fiyatları.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklileri işte bu adımı bekliyor! Olursa maaşlar 1.200 TL'ye kadar artacak! Hemen göz atın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklileri intibak adımı bekliyor! Eğer intibak çıkarsa emekli maaşları 1.200 Türk Lirası'na varan miktarda yükselebilecek. Hemen siz de bu son dakika haberine bir göz atın...

Altın fiyatlarında geri adım! Kıyıda köşede 1 gram bile altını olan acil baksın! 7 Ekim 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın başından itibaren aralıksız her gün yükselirken bugün bir adım geri attı. Altın fiyatları bugün aşağı yönlü hareket ediyor. Peki altın neden düştü? Bugün gram altın ne kadar? Altın fiyatları bugün ne kadar? Sorular merak ediliyor. İşte 7 Ekim 2022 altın fiyatları...

Dolar güç toplamaya devam ediyor! Bugün zirveye bir adım daha yaklaştı...

Dolar bugün de güç toplamaya devam ediyor. Dolar fiyatları her geçen gün yükselerek zirveye bir adım daha yaklaşıyor. Peki bugün dolar/TL ne kadar? Dolar kuru kaç lira? 1 dolar ne kadar? İşte 28 Nisan 2022 dolar kuru...

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Ortanci ve Seyithan Arslan ortaklığında kuruldu.

İmar barışı sağlıklı kentlerin ilk adımı!

AK Parti İzmir 1'inci Bölge milletvekili adayı Bilal Doğan Karabağlar'da imar barışı hakkında açıklamalarda bulundu. Doğan imar barışının daha güvenli ve sağlıklı kentler kurmak için atılmış çok önemli bir adım olduğunu dile getirdi.

Konut kredi faizlerini düşürecek adım atılıyor!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut konut kredilerinde adım atılacağını söyledi. Bulut, faizlerin yakında yüzde 1'in altına gelebileceğini belirtti...

TOKİ 1 milyon 200 bin konut hedefine bir adım daha yaklaştı!

Şu ana kadar yaklaşık olarak 814 bin konut üreten, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 1 milyon 200 bin konut hedefine bir adım daha yaklaştı.

Adım İstanbul Başakşehir güncel ödemeleri!

Adım İstanbul Başakşehir güncel ödemeleri 60 ay vade farksız olarak yapılabiliyor. Projede 2+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

İnegöl Fuar Alanı için ilk adım atıldı!

İnegöl’ün uzun yıllardır konuştuğu yeni fuar alanı ile ilgili bir adım da Belediye Meclisi’nde atıldı. Akhisar’da yapılacak olan fuar alanının ihale edilmesi kararı oybirliği ile alındı. MODEF yönetiminin fuar alanı için 1 yıl içinde ruhsat alması, 2 yıl içinde de inşaata başlaması gerekiyor.

1 Adım Orman Ürünleri İnşaat Metal Plastik Endüstriyel Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1 Adım Orman Ürünleri İnşaat Metal Plastik Endüstriyel Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Aykuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

1 Adım Orman Ürünleri İnşaat nerede Haberi

1 Adım Orman Ürünleri İnşaat nerede

1 Adım Orman Ürünleri İnşaat Metal Plastik Endüstriyel Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Aykuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.


1 Adım Orman Ürünleri İnşaat Metal Plastik Endüstriyel Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1) ORMAN ÜRÜNLERİ Her türlü orman ürünlerinin; ham, mamul, yarı mamul olarak yurtiçinden ve yurtdışından temin edilmesi, bunların  işlenmesi, yarı mamul veya mamul haline getirilerek veya işlenmeden yurtiçine ve yurtdışına satılması, pazarlanması.  Şirket her türlü orman ürünleri ile bu ürünlerden sanayi yolu ile elde edilen kereste, tomruk imalatı,alım, satımı, pazarlaması, ithalatı ihracatı ve bunların mamul ürünleri mdf, yonga levhaları ve sunta alım, satımı, ithalat ve ihracatı. Her nevi parke, sunta, duralit gibi ürünlerin imali, bunların üretiminde kullanılan her türlü...