22 / 07 / 2024

1. Çukurova Zirvesi

1. Çukurova Zirvesi

"Dünyada En Kaliteli Yaşama Sahip Olan Kent Ödülü" alan "Vancouver"ın mimarı Kanadalı ünlü mimar ve kent planlama uzmanı Sidney Rasekh, 1. Çukurova Yapı Zirvesi'nde yapı sektörünün profesyonelleriyle buluşacak.

Adana Çukurova'da 14.1 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

T.C. Adana 10. İcra Dairesi, Adana ili, Çukurova ilçesi, Karalarbucağı Mahallesi, 6121 ada 1 parselde yer alan iş yerini 14 milyon 92 bin TL'ye satıyor...

Çukurova Havalimanı'nın ihalesini 297,1 milyon avroya Favori İşletmecilik kazandı!

Çukurova Havalimanı ihalesinin sonucu onaylandı. İhaleyi 147'nci turda kazanan Favori İşletmecilik AŞ/Yako Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret AŞ Ortak Girişimi, DHMİ'ye 297,1 milyon avro ödemeyi taahhüt etti.

İstanbul Ekonomi Zirvesi 1 milyar dolarlık iş hacmi hedefliyor!

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan ve 10 ülkeden katılımın beklendiği İstanbul Ekonomi Zirvesi'nde, önemli panellere ev sahipliği yapmanın yanı sıra 1 milyar dolarlık iş hacmi oluşturulması bekleniyor.

Çukurova Balkon'da 3+1'lerin yüzde 35’i satıldı!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal’da inşa edilen Çukurova Balkon projesinde 3+1 dairelerin yüzde 35’i satıldı. Eylül’de teslim 10 farklı tipte 3+1’de 150 bin TL’ye varan indirim sağlanıyor.

Çukurova Balkon'da 100 bin TL indirimli 2+1 fırsatı!

SON Grup tarafından Kartal’da inşa edilen Çukurova Balkon projesinde 60 farklı 2+1 daire seçeneği bulunuyor. 111 ila 160 metrekare arasında değişen 2+1 evler 637 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Çukurova Balkon Evleri'nde 1+1'lerin yüzde 35'i satıldı!

Çukurova Balkon’da 1+1’ler 386 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 35’i satılan 1+1’lerin hepsinde balkon bulunuyor. 66 ila 84 metrekare arasında değişen deniz, adalar ve orman manzaralı 1+1’ler hem yatırım hem de oturum amaçlı olarak tercih ediliyor.

1. Uluslararası Türk-Arap İş Dünyası Zirvesi gerçekleşti!

"1. Uluslararası Türk-Arap İş Dünyası Zirvesi"nde konuşan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Ordu'ya yılda 200 bin yerli ve yabancı turist geliyorken son dönemde bu sayı 400 bini geçerek 500 bine yaklaştı. Turizm Ordu'da gelecek vaat ediyor" dedi.

Gayrimenkul ve Yatırımlarda Liderler Zirvesi 1 Aralık'ta!

ERA Gayrimenkul KKTC’nin ana sponsorluğunda düzenlenecek olan ‘Gayrimenkul ve Yatırımlarda Liderler Zirvesi’, 1 Aralık Perşembe günü Lefkoşe Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi 30 Eylül'de yapılacak!

No.35 Media ve Anfora Kongre, inşaat ve yatırım sektörünü ilk kez Zirve’de bir araya getiriyor. Sektörün devleri “1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi”nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor.

1.MENA Antalya Zirvesi yarın başlıyor!

1. Uluslararası Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) Ülkeleri Antalya Zirvesi' başlıyor. Zirvede MENA ülkeleri buluşacak ve 320 acenta bu dev organizasyonda yer alacak.

Bekaroğlu, 1.Çukurova Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

Adana'da Elka Fuarcılık tarafından Adana Hiltonsa Oteli'nde düzenlenen 1.Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı'na katılan Bekaroğlu İnşaat'ın standı büyük ilgi gördü.

Gayrimenkul yatırım fuarı açıldı!

Adana'da düzenlenen "1. Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı" açıldı. Fuar 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında 11: 00 - 20: 00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı açıldı!

Adana’da düzenlenen ”1. Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı” açıldı.Gayrimenkul Yatırım Fuarı, ziyaretçiler ile, yurt içinde sektörün önde gelen inşaat ve müteahhitlik firmalarını, ortak bir platformda buluşturdu.

1. Çukurova Zirvesi Haberi

1. Çukurova Zirvesi

Öncül Sefa İletişim Hizmetleri ve Home&Offıce Concept dergisi işbirliği ile 18 Şubat 2015'te Adana Sheraton Otel'de, "Yaşanabilir bir kent... Nasıl?" mottosu ile düzenlenecek olan zirvede Sidney Rasekh "Dünyanın en yaşanılabilir kentini oluşturmak: Vancouver" başlıklı bir sunum yapacak. Rasekh, Çukurova bölgesinin yerel yöneticilerine, müteahhitlerine, mimarlarına, iç mimarlarına ve yapı sektörü temsilcilerine, kentsel dönüşüm, sürdürülebilir kent yaşamı, kentleşmede kamu ve özel sektör işbirliği, kentleşmenin stratejik planlaması, gibi konulardaki 30 yıldan fazla sürede edindiği tecrübelerini aktaracak. 



Amerika'nın 50 eyaletinde ve KaKanadalı ünlü mimar ve kent planlama uzmanı Sidney Rasekh, 1. Çukurova Yapı Zirvesi'nde yapı sektörünün profesyonelleriyle buluşacak. Rasekh, kentleşme konularını aktaracak. nada'da mimar olarak çalışma yetkisi veren Mimarlık Kayıt Kurulu Ulusal Konseyi" (NCARB) sertifikasına sahip olan Rasekh, Amerikan Mimarlar Enstitüsü (American Institute of...