22 / 05 / 2024

1. Demir Çelik ve Enerji Zirvesi

1. Demir Çelik ve Enerji Zirvesi

'1. Demir Çelik ve Enerji Zirvesi', Aliağa Ticaret Odası'nda, uluslararası katılımla yapıldı

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zeki Aras tarafından kuruldu.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Esved Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Esved Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dursun Demirbozan tarafından kuruldu.

Gezgin Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezgin Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilan Gezgin tarafından kuruldu.

Pelit Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelit Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

Devin Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devin Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Turgut Yıldırım tarafından kuruldu.

Erbaygrup Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Hafriyat Lojistik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Erbaygrup Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Hafriyat Lojistik Otomotiv Limited Şirketi Beşiktaş'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erbay tarafından kuruldu.

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erbay tarafından kuruldu.

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kurt, Murat Okumuş, Serhat Demir ve Yunus Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Nonetem İnşaat Metal Demir Çelik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nonetem İnşaat Metal Demir Çelik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nedim Alkan tarafından kuruldu.

1. Demir Çelik ve Enerji Zirvesi Haberi

1. Demir Çelik ve Enerji Zirvesi

İtalya, İngiltere, Almanya ve Hindistan'dan davetlilerin bulunduğu zirvede, sektördeki yeniliklerin, yeni teknolojilerin ve temiz enerji kullanımının sektörlere entegre edilmesi gibi konular ele alındı. 


Zirvede konuşan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, böyle bir organizasyona evsahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. 

Saka, ''Aliağa'da tüm dinamikler hızla gelişiyor. Sanayi ve ekonomi yeni yatırımlarla büyümeye, nüfus da artmaya devam ediyor. Böyle hızlı gelişmelerin yaşandığı bir şehirde, gelişmelere paralel ihtiyaçlar doğuyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz organizasyonla hem sanayimizin çevreye duyarlı teknolojilerle kendisini yenilemesine zemin oluşturmayı, hem de sektörlerindeki yenilikleri takip etmelerini sağlamayı amaçladık'' dedi. 

Zirvede İtalya'dan gelen CSM firması yetkilileri, enerji kullanımında yeni teknolojiler; İngiltere'den gelen Aspect Enterprise Solutions firması yetkilileri, yönetim ve finans organizasyonlarında risk yönetimi; Hindistan'dan gelen EICS firması görevlileri de demir-çelik ve enerji...