02 / 05 / 2024

1 milyon konut satışı

1 milyon konut satışı

Türkiye'de geçen yıl 1 milyon 165 bin 381 kişi ev sahibi oldu. Yeni projeler ve uygun ödemeli kampanyalar için düğmeye basan inşaat şirketleri 2015 yılında 500 bini yeni konut olmak üzere 1 milyonun üzerinde konut satışı planlıyor.

0.69 faizli konut kredisi hesaplama tablosu! İşte 500 bin, 750 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri!

0.69 faizli konut kredisi müjdesinin gelmesinden sonra pek çok kişi de aylık taksitleri merak etmeye başladı.  İşte 500 bin, 750 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri...

Ev alacaklara son dakika faiz müjdesi: Denizbank konut kredisi hesaplama! İşte 500 bin, 1 milyon TL kredinin taksitleri

Yeni ev alacaklar banka banka konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Peki DenizBank'ta konut kredisi faizi ne kadar? 500 bin, 1 milyon ve 1 milyon 500 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ve geri ödemesi kaç TL?

1 milyon konut hedefleyen Zeray halka arz için SPK'ya başvurdu!

1 milyon konut hedefleyen Zeray, gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüşmek için Sermaye Piyasa Kurulu'na (SPK) başvuru yaptı.

20 banka az önce açıkladı! 1 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri şaşırttı!

Yeni bir ev almak isteyenlerin gündeminden düşmeyen konut kredisi faiz oranları değişti. Peki bankaların konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte banka banka 1 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksit ödemesi...

1 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ne kadar? En ucuz konut kredisi bankada? İşte o tablo!

Yükselen fiyatlar karşısında ev alacaklar, uygun faizli konut kredilerini araştırıyor. Peki 1 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ne kadar? En ucuz konut kredisi bankada? İşte banka banka Şubat 2024 konut kredisi faizleri...

2023'te 1 milyon 226 bin konut satıldı! Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?

2023'te 1 milyon 226 bin konut satılırken, geçen yıla göre yüzde 17,5 düşüş yaşandı. Piyasa koşullarına göre bu satışların çok bile olduğunu söyleyen Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci '' Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?'' diye sordu. İşte detaylar...

Konut satışları yüzde 17,5 azaldı! 2023'te 1 milyon 225 bin 926 konut satıldı!

TÜİK tarafından açıklanan resmi rakamlara göre 2023 yılında 1 milyon 225 bin 926 konut satıldı. Konut satışları 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 17,5 azaldı.

Ucuz krediyle konut alan ev sahiplerine çağrı: 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyona çıktı, kiradan da kar etme!

Konut kredisi faiz oranları şu anda özel bankalarda aylık olarak 2.85 seviyelerinde. Zamanında ucuz kredi ile ev alanlar şanslı. 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyon liraya yükselirken kiralar fahiş fiyatlara yükseldi. 

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

O ildeki konut fiyatları 5-6 milyon TL’den 1 milyon TL’ye kadar düştü!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Mahallesi'nde 6 Şubat deprem felaketinin ardından konut satışları resmen dibe vurdu. Deprem öncesi 5-6 milyon TL’ye satılan daireler şimdilerde 1 milyon TL’ye alıcı bulamaz hale geldi.

Konut satışlarının 8 yıllık bilançosu! İlk 10 ayda 1 milyon aşılamadı!

Konut satışlarındaki düşüş devam ediyor. Türkiye'de son 8 yılda konut satışları ilk kez ilk 10 ayda 1 milyon aşılamadı. 

Konut kredisi faiz oranları sil baştan değişti! 1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Ev alma hayali kuran vatandaşların çoğu bu hayallerini konut kredisi ile gerçekleştiriyor. Merkez Bankası faiz kararından sonra değişen konut kredisi faiz oranları merak ediliyor. Peki  1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Ev alacaklara faiz uyarısı: 1 milyon TL konut kredisi yeni taksit tablosu! Faizler tek tek değişti! 

Konut kredisi çekerek ev sahibi olmak isteyenler bankaların faiz oranlarını merakla araştırıyor. Peki 1 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? Hangi bankada ne kadar faiz var? İşte ayrıntılar...

1 milyon konut satışı Haberi

1 milyon konut satışı

Ev sahibi olmak ya da konuta yatırım yapmak isteyenler ise kalite ve güvenin yanında uygun fiyat ve kolay ödeme planı talep ediyor. 


Ülke genelinde konut satışı 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 0.7 arttı ve 1 milyon 165 bin 381 ile tarihinin en yüksek seviyesine ulaştı. 


2014'ün ilk yarısında seçim ve siyasi gerilimlerin etkisi ev sahibi olma hayalinin ertelenmesine yol açtı. Yılın son aylarında ise hem ev sahibi olmak isteyenler hem de yatırımcüar harekete geçti. 


Peşinatı düşüren, faizi sıfırlayan kampanyalar heyecan yarattı ve satışlar tekrar artışa geçti. Geçen yılın özellikle son çeyreğinde hareketli bir dönem geçiren inşaat firmaları 2015 yılından da umutlu. 2015 yılında ağırlıklı gündem maddesinin kentsel dönüşüm olacağım belirten sektör temsicileri 1 müyonun üzerinde kişiyi ev sahibi yapmayı planlıyor....