30 / 04 / 2024

1 tl konut satışı

1 tl konut satışı

Tapucom, açık artırmaları konut sektörüne taşıyor. 1 TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olma imkanı sunulan açık artırmalar, İstanbul'da yarın, Ankara'da ise 30 Ekim'de yapılacak.

Gayrimenkul sektöründe bir ilk: 1 TL'den başlayan fiyatlarla konut satışı!

Sene başından bu yana evlerinden çıkmadan uygun fiyatlı gayrimenkul imkanlarından faydalanmak isteyen arsa alıcıları için 1 TL’den başlayan açık artırmalar düzenleyen ve bu uygulamasıyla yoğun ilgi gören Tapucom, şimdi de konut satışlarında 1 TL’den başlayan açık artırmalara başlayacak.

Esenler'de yılda 1.150 konut yıkıldı! Tevfik Göksu: Her bir sokak için dönüşüm projesi hazır!

Esenler Belediye başkanı Tevfik Göksu, na ilişkin konuştu ve yılda 1.150 konut yıktıklarını, her bir sokağın ne zaman dönüşeceğine ilişkin projenin de hazır olduğunu söyledi. İşte o açıklamalar...

Torunlar GYO'dan, ilk 9 ayda 305 milyon TL konut ve ofis satış geliri!

Torunlar GYO tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre, şirket ilk 9 ayda 305 milyon TL konut ve ofis satış geliri elde etti. İşte şirket tarafından açıklanan o rakamlar...

Faiz oranları peş peşe değişti! 2 milyon TL konut kredisinin aylık ödeme miktarı ayyuka çıktı! Halkbank, Ziraat, Akbank

Merkez Bankası faiz kararı ardından konut kredisi faiz oranları tekrardan gündem oldu. Faiz oranları peş peşe değişti! 2 milyon TL konut kredisinin aylık ödeme miktarı ayyuka çıktı! İşte banka banka yeni faiz oranları...

SON DAKİKA! Motorine 1 TL zam geldi! Yeni zam fiyatlara yansıdı! İşte yeni fiyatlar...

Edinilen son dakika bilgisine göre, akaryakıta yeni bir zam daha yapıldı. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 TL zam geldi ve bu kapsamda, motorin İstanbul'da 37,80 liraya yükseldi.

1 TL, 50 kuruş, 25 kuruş ve 5 kuruşu olanlar dikkat! 14 yıl sonra bir ilk

Enflasyon ve dolar kuru rekora giderken Türk Lirası değer kaybetti. Cüzdanında, cebinde 50, 25, 5 kuruş ve 1 TL'si olanlar darphane yeni madeni para kararı açıkladı. Bozuk parası olanlar dikkat! İşte detaylar...

EYT'de aylık bekleyenler dikkat. 1 TL detayı açıklandı. Emekli maaşları kesildi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasasını bekleyenler sonunda muratlarına erdi. Ancak 1 TL detayı hakkında yapılan açıklama bazı emeklileri şok etti. Çünkü onlarda böyle bir eksiklik varsa emekli maaşları hesaplarına yatmayacak.

1 TL'ye tuvalete girenler dikkat! Cebinizdeki 1 TL işe yaramayabilir. İşte nedeni

Son dönemde 1 TL'ler hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor. Camiden su dolduran ve tuvalete giren vatandaşlar artık bunu yapamayabilir. İşte nedeni.

1 TL'yi buzdolabına koydu... Sonrasında çıkardığında gözlerine inanamadı... Siz de hemen 1 TL'yi buzdolabına koyun

Buzdolabına 1 TL koyan adam bu yöntemle çok önemli bir şeyi öğrendi. Siz de 1 TL'yi buzdolabınıza koyarak bu yöntemle önemli bir durumu tespit edebilirsiniz.

Madeni paralarda beklenmedik gelişme! Artık 25, 50 kuruş ve 1 TL geçerli olmayacak mı?

Türkiye'de yaşanan enflasyon madeni paraları da etkiliyor. Bozuk para kullanımında farklılık olabileceği düşünülüyor. 25 ve 50 kuruşla birlikte 1 TL madeni paralarındaki son gelişmeler tereddüde düşürdü.  25,50 kuruş ve 1 TL madeni paralarının kullanılıp kullanılmayacağı konusundaki gelişmeler…

Uçak biletiniz 1 TL! Acele eden 1 TL ile uçacak!

Uçmak isteyenler böyle bir fırsat kırk yılda bir gelir. Uçak bileti 1 TL! İşte detaylar!

Emekli olmayı hayal ederken bu husus hayallerinizi yıkabilir! 1 TL bile aylığınıza engel olabilir

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)'nin halledilmesinin arkasından 3 Mart itibari ile başvuru yapan 1 milyon 200 bin kişinin emekli maaşları bağlandı. Geçmiş senelerden kalan 1 TL'lik borç ya da eksik primi varsa emekli aylığı bağlanamıyor. İşte emeklilik için dikkat edilmesi gereken hususlar.

1 TL'ler artık kullanılamayacak. Hepimizin cebinde var. Acil bakın

Sosyal medyada dolaşan bazı iddiaların gerçek olması vatandaşların dikkatini çekti. Yeni basılan 1 TL'lerdeki gramaj düşüklüğü nedeniyle paralar otomatlarda kullanılamadı.

Hepsiburada Premium'un ilk ayı sadece 1 TL üstelik BluTV'nin hediye!

Hepsiburada, Premium üyeliği ilk defa alacak kullanıcılar için "ilk ay sadece 1 TL" kampanyası sunuyor.

1 tl konut satışı Haberi

1 tl konut satışı

Sene başından bu yana evlerinden çıkmadan uygun fiyatlı gayrimenkul fırsatlarından faydalanmak isteyen arsa alıcıları için 1 TL’den başlayan açık artırmalar yapan ve bu uygulamasıyla yoğun ilgi gören Tapucom, şimdi de konut satışlarında açık artırmaları başlatıyor. İstanbul için açık artırmaların ilki 22 Ekim’de yapılacak. Ankara’daki alıcılara ise ilk kez 30 Ekim’de 1 TL’den başlayan açık artırmada konut sahibi olma imkanı sunulacak.

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom’un sosyal izolasyon sürecinde hayata geçirdiği 1 TL’den başlayan arsa açık artırmaları, alıcılardan gelen yoğun taleple şimdi de konut satışlarında uygulanacak. 

Arsa satışları için Nisan ayından itibaren her “1 TL’den başlayan açık artırmalar” kampanyası gerçekleştirerek, alıcıların evlerinde otururken ekran başından gayrimenkul fırsatlarından faydalanmalarına imkan sunan Tapucom, alıcı ve satıcıların hayatını kolaylaştıran bu uygulamayı konutlara...