29 / 04 / 2024

1. Ulusal Kent Estetiği Sempozyumu samsun

1. Ulusal Kent Estetiği Sempozyumu samsun

Türkiye’de ilk defa “1. Ulusal Kent Estetiği Sempozyumu” Samsun’da gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenen sempozyuma Samsun Valisi İbrahim Şahin de katıldı...

KİPTAŞ Kent Etiler'de son durum ne? 1.361 konutluk dev projede son dakika!

KİPTAŞ Kent Etiler projesinin inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İstanbul'un kalbi Etiler'de yükselen projede toplam 1.361 yeni konut yer alıyor. 

KİPTAŞ Kent Etiler'de son dakika! 1.361 konutluk dev projede imalat çalışmaları başladı! 

Kent Etiler adıyla yükselecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesinde imalar çalışmaları başladı. İstanbul'un kalbinde yükselen projede 1.361 yeni konut yer alıyor. 

İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu: Megakent sıralamada 95 sıra yükseldi!

ECA International'ın kentleri hayat pahalılığına göre sıraladığı Hayat Pahalılığı Raporu'na göre, İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu. İşte ayrıntılar...

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmı kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde (Başkent Emlak Konutları) 29396 Ada 11 Parsel Konut ve Ticaret Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı 22 Ekim'de onaylandı.

Halk GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli AA+, kısa vadeli A-1+!

Halk GYO'nun Uzun Vadeli Ulusal Notu "AA+ (Trk)/Stabil", Kısa Vadeli Ulusal Notu ise "A-1+ (Trk)/Stabil" olarak belirlendi. 

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" Projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnş. San. ve Tic. A.Ş. taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde kısmi geçici kabulü yapıldı.

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge kura sonuçları 3+1 isim listesi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge kura sonuçları 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge kura sonuçları 3+1 isim listesi ve proje detayları...

Başkent Emlak Konutları 1. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Başkent Emlak Konutları 1. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Başkent Emlak Konutları 1. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden 1.500 yeni konut geliyor!

Eyüp Akpınar'da 1.000'e yakın konut inşa edeceklerini söyleyen S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş "Bunun haricinde 2020 yılında 150-200 konutluk 2 ya da 3 proje daha açıklayacağız. Şimdilik çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge 1. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap değerleme raporu 2019!

Emlak Konut GYO tarafından Başkent Emlak Konutları 1. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

1. Ulusal Kent Estetiği Sempozyumu samsun Haberi

1. Ulusal Kent Estetiği Sempozyumu samsun


Türkiye’de ilk defa “1. Ulusal Kent Estetiği Sempozyumu” Samsun’da gerçekleştirildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin himayesinde OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarının da katkılarıyla ilk kez gerçekleştirilen ve Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenen sempozyuma Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdür Yardımcısı Feriha Koç, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ercan Yaşin, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.


Sempozyumun açılış konuşmasını yapan...