17 / 05 / 2024

1. Uluslararası Anadolu Şeker Pancarı Sempozyumu

1. Uluslararası Anadolu Şeker Pancarı Sempozyumu

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, nüfusu 750 bini bulan illerin Büyükşehir kapsamına gireceğini söyledi

1.2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 256 milyon doları yabancılara gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2023 Kasım'da Türkiye'ye 1 milyar 260 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 256 milyon dolarının yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu açıkladı. 

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

Anadolu 1919'da yüzde 50 peşinatla! 1 yıl sonra teslim!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Anadolu 1919 projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Anadolu 1919 projesinin teslimlerinin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor. 

Anadolu Efes tarımsal ekonomiye 1 milyar liralık katkı sağladı!

Türkiye’de maltlık arpa tohumu üretimi yapan ilk bira şirketi olan Anadolu Efes, bu yıl üreticiden 117 bin ton arpa alımı yapacak. 17 arpa çeşidini tescil ettiren şirketin tarımsal ekonomiye katkısının 1 milyar lira olması bekleniyor.

Anadolu Üniversitesi 2022-2023 yılı Açıköğretim Öğretim Giderleri 1 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Okulların açılmasına az bir vakit kalmışken, sınavsız ikinci üniversite imkanı veren Anadolu Üniversitesi, 1 Eylül 2022 tarihli eğitim takvimini açıkladı! Bu dönem açacağı bölümler ve bölüm harçların açıkladı! İşte haberin devamı...

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

29. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 1-2 Şubat 2022'de!

29. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 1-2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021'de!

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak.

1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Özbekistan'dan Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü ve Polonya'dan Krakow Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu online şekildebaşladı.

1. Uluslararası İnşaat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Afyonkarahisar'da "1. Uluslararası İnşaat Mühendisliği ve Teknolojisindeki Yenilikler Sempozyumu" düzenlendi.

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul Fuarı'na Türk firmalardan yoğun katılım!

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapılarını bugün açıktı ve 22 Eylül'de sona erecek. Fuara 25 Türk firması katıldı...

İBB'den otogar yönetimine ihtarname! 

İBB sözleşmesi bitmesine rağmen Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın işletmesini devretmeyen Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği ile Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.’ye ihtarname gönderdi. 

Batı Anadolu Grubu, ciroda 1 milyar TL eşiğine doğru koşuyor!

Çimento, enerji ve limancılık alanlarında faaliyet gösteren Batı Anadolu Grubu, ciroda 1 milyar TL eşiğine doğru koşuyor. Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal, Söke'de devreye aldıkları yeni fabrikayla kârlılıkta da yükselişe geçeceklerini söylüyor.

1. Uluslararası Anadolu Şeker Pancarı Sempozyumu Haberi

1. Uluslararası Anadolu Şeker Pancarı Sempozyumu

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Meclis açılınca Büyükşehir belediye yasasında bir değişiklik yapacaklarını belirterek, nüfusu 750 bini bulan illerin Büyükşehir kapsamına gireceğini söyledi.


1. Uluslararası Anadolu Şeker Pancarı Sempozyumu ve Şeker Pancarı Alım Kampanyası törenine katılmak üzere Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesine gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ilçe kaymakamlığını ve CHP'li Boğazlıyan Belediye Başkanı Mustafa Özdal'ı ziyaret etti.


Belediye ziyaretinde yerel yönetimlerin güçlenmesi için yeni adımlar atacaklarını dile getiren Başbakan Yardımcısı Bozdağ, “Meclis açıldığında Büyükşehir yasasında değişikliğe gidileceğiz. Nüfusu 750 bini bulan illerimiz büyükşehir kapsamına girecek. Büyükşehir belediyesinin sınırları ilin mülki idare sınırları olarak değişecek. Yerinden yönetim daha da güçlenmiş olacak. Yasanın içerisinde belediyelerimize dönük, gelir dağılımına dönük olumlu iyileştirmeler yapacağız. Belediyelerimiz yeni imkanı olacak. Ayrıca Köy Kanunu'nda değişikliğe gideceğiz. Gerçekten ihtiyaç var. Çok...