05 / 05 / 2024

10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler

10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen “10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler” kongresine konuşmacı olarak katıldı ve gençlere profesyonel deneyimlerini aktardı.

ABD'de konut fiyatları aralık ayında yüzde 10,4 arttı!

ABD'de S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, konut fiyatları geçtiğimiz yıl aralık ayında yıllık yüzde 10,4 artış gösterdi.

Katar Ulusal Müzesi'nin mimarisinde Osmanlı esentisi!

Katar’da 10 yılda inşa edilen 5.5 milyar liraya mal olan Ulusal Müze, çöl zambağını andıran mimarisiyle dikkat çekiyor. Katar Prensesi Şeyha El Mayassa El Tani, müzeyi oluştururken Osmanlı arşivlerinden de yararlandıklarını söyledi.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın bulunduğu Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofis satışları devam ediyor. Proje, laza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV avantajıyla indirimli ofisler!

Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı projede birçok imkan yer alıyor. 

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimiyle satılık ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. 

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi fırsatı!

Balance Güneşli'de ulusal ve uluslararası markalar yerini alırken kiralamalar ve yüzde 10 KDV fırsatıyla satışlar devam ediyor..

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

Türkiye'nin 2023 hedefi için inovasyon ve Ar- Ge şart!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO ’su Hasan Rahvalı, Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen “ 10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler ” kongresine konuşmacı olarak katıldı.

Ağaoğlu İnşaat 10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi'ne katıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen “10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler” kongresine konuşmacı olarak katıldı ve gençlere profesyonel deneyimlerini aktardı.

10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in öncülüğünde düzenlenen 10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları 12 Kasım 2014 Çarşamba günü TİM Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilen ödül töreniyle açıklandı.

10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları 12 Kasım'da açıklanıyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in öncülüğünde düzenlenen 10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları 12 Kasım 2014 Çarşamba günü TİM Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilecek ödül töreniyle açıklanacak.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 10 arttı!

İngiltere'de konut fiyatları artıyor. İngiltere Ulusal istatistik Ofisi (ONS) verilerine göre ingiltere'de bu yılın haziran ayında yıllık bazda konut fiyatları yüzde 10,2 oranında yükseldi.

Hakan Dalokay: Çeşme'ye 10 katlı otel yapılmamalı!

Yüksek Mimar ve şehir planlamacısı olan Dalokay Çeşme tutkusunu şimdilerde Çeşme'ye yönetme enerjisiyle taçlandırıyor. Ulusal ve uluslar arası birçok mimari ödüle sahip bir mimar olan Dalokay bölgeye 10 katlı otel yapılmamalı dedi...

10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Haberi

10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler

Sektörün önde gelen firmalarının yöneticilerini ağırlayan kongrede Hasan Rahvalı,  “2023 Türkiye’si Hedefleri, Ar-Ge, İnovasyon ve Markalaşmanın Önemi” başlıklı konuşmasında gençlere profesyonel deneyimlerini de aktardı.


Rahvalı, 2023 hedeflerine ulaşmak için Ar-Ge, inovasyon, markalaşma, istihdam ve enerji politikaları konularının önemini vurguladı. Rahvalı, diğer taraftan İstanbul’un uluslararası finans merkezi olması için, hukuk sistemini iyileştirilmesinin ve ülkede huzur ortamını sağlanması gerektiğini ifade etti.



Türkiye’de yaklaşık 13 milyon dolar civarında olan Ar-Ge çalışmaları, dünyada 2016 yılında 2 trilyon dolar seviyesinde beklendiğini belirten Hasan Rahvalı,  “Dünyada trilyon doların dijital ortamda ışık hızıyla el değiştirdiği günümüzde, uygun hukuksal ve vergisel ortamın sağlanmasının yanında,  iç tasarrufların da teşvik edilmesi ve finansal enstrümanların geliştirilmesi bu amaca ulaşılmasını sağlayacaktır” dedi.


Hasan Rahvalı, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına...