02 / 05 / 2024

100 büyük otel

100 büyük otel

Yeni nesil otel yatırımcıları, Türkiye’nin turizm atağında önemli roller üstlenmeye başladı. “Türkiye’nin en büyük 100 oteli” listesinde yeni ve ilginç başarı öyküleri var.

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

Bakan Ömer Bolat duyurdu: Cumhuriyet'in 100. yılında marketlerde büyük indirim kampanyası

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhuriyet'in 100. yılında marketlerin büyük bir indirim kampanyası düzenlemesini umduklarını belirtti ve bu konuda öncülük edenlere teşekkür etti. İşte detaylar...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 2 Nisan!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu 100 şoför alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuracak adaylarda aranan başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler

Mersin Büyükşehir Belediyesi 100 itfaiye eri alacak! Online başvuru başladı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı 100 itfaiye alımı yapacağını duyurdu. 100 itfaiye eri için başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Belediyede iş arayanların fırsat ayağına geldi! Büyükşehir Belediyesi 100 devlet personel alıyor! İşte şartlar!

Belediye iş arayanların fırsat ayağına geldi. Büyükşehir Belediyesi 100 devlet personeli alacağını duyurdu. İşte detaylar!

Otomobil alacaklar büyük şok yaşadı! Dudak uçuklatan fiyat farkı!

Yeni yılla beraber bayilerde yeni otomobil almak isteyenler elleri boş dönerken sıfır araçlarda ki büyük şok herkesi şaşkınlığa uğrattı. Aradaki 100 bin TL'lik farkı görenler gözlerine inanamadı.

Gram altın için 3.000 TL olacak demişti! Altında kıyamet kopuyor! 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor! Çabuk bakın

Altın fiyatlarındaki düşüşün önüne geçilemiyor. Uzman Tuna Kaya gram altının 3.000 TL olacağını söylemişti fakat altında son zamanlarda kıyamet kopuyor. Ekim ayının gelmesi ile gittikçe değer kaybeden altın fiyatlarında 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor.

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Bayram ikramiyesini az bulan emekliye büyük müjde şimdi geldi! SGK-SSK ve Bağkur’lu emeklilere 2 bin 500 TL nakit para!

1.100 TL bayram ikramiyesi alan emeklilere büyük müjde geldi. Bankalar, SGK-SSK ve Bağkur’lu emeklilere 2 bin 500 TL nakit para verecek...

Benzin ve motorinde büyük düşüşün eli kulağında! İşte 11 Nisan 2022 güncel brent petrol fiyatı...

Brent petrol dünya piyasasında 100,80 dolar oldu. Brent ve petrolün 100 doların da altına inmesi beklenirken, benzin ve motorinde büyük bir indirim beklentisi içine girildi.

100 büyük otel Haberi

100 büyük otel

Türkiye'nin turizmde adını dünyanın ilk 10’una yazdırmasında, otelcilerimizin yatırım ve işletmede geliştirdiği yeni yöntemlerin ciddi katkısı oldu. Turizmin gelişmeye başladığı yıllardan bu yana otelcilik alanında birçok başarıya imza atıldı.


Turizmdeki başarı öykülerinde kimlerin imzası yok ki? Koç Holding, Sabancı Holding, Doğuş Holding, Nurol Holding, Dedeman Holding, MNG Holding, Polat Holding, Öger Holding, Silkar Holding, Akfen Holding... Bu büyük grupların yanı sıra Barut, Güral gibi köklü aileler; Oğuz Gürsel, Fettah Tamince gibi bireysel girişimcilerle listeyi daha da uzatmak mümkün.


Turizm sektöründeki başarıdan yola çıkarak, ilk kez yatak kapasitesi bakımından “Türkiye’nin 100 büyük oteli” listesini hazırladık. Yetinmeyip, bu listeye girip de pek tanınmayan yeni otel krallarının başarı öykülerini derledik...


Yerli zincirler öne geçti


Türkiye’de halen işletme belgeli 2 bin 755 otel bulunuyor. Bunların 679’u yerli,...