03 / 05 / 2024

100 liralık verginin 88 lirası yatırıma gidiyor

100 liralık verginin 88 lirası yatırıma gidiyor

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, "Türkiye'yi öyle bir noktaya getirdik ki toplanan her 100 liralık verginin 88 lirası şimdi yatırımlara, hizmete, millete ve devlete gidiyor" dedi...

Her 100 liralık verginin 75 lirası vatandaşın cebinden çıkıyor!

Gelir, kar ve mülkiyetten alınan vergilerde tahsilat azalırken, yurttaşların yaşamsal tüketim nedeniyle ödediği “dolaylı” vergiler hızlı şekilde artıyor.

Her 100 liralık borcun 48 lirası faize gidecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı resmi programa göre 2023 yılında ödenecek her 100 liralık borcun 52 lirası anaparaya, 48 lirası ise olduğu gibi faize gidecek.

Esnafa 100 milyarlık düşük faizli kredi fırsatı! 100 milyar krediye kimler başvurabilecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan 100 milyarlık esnaf kredi paketi merak konusu oldu. Erdoğan, yapılan düzenlemeyle birlikte esnafa 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faizle kullandırılacak 100 milyar liralık bir kredi paketi açıkladı.

Gaziantep'te indirimli ekmek kuponundan sonra şimdi de bakkalarda geçerli 100 liralık alışveriş çeki!

Gaziantep'te vatandaşlara dağıtıldığı öne sürülen ve tepki çeken indirimli ekmek kuponundan sonra şehirde şimdi de bakkallarda geçerli 100 liralık alışveriş çeki dağıtmaya başladı.

Emlak Katılım, 5 milyar liralık yeni kira sertifikası ihraç tavanı onayı aldı!

Şimdiye kadar 2 milyar 100 milyon lira tutarında 12 adet kira sertifikası ihracı gerçekleştiren Emlak Katılım, 5 milyar liralık yeni kira sertifikası ihraç tavanı onayı aldı...

Hükümet 100 milyar liralık Ekonomik İstikrar Kalkanı paketini açıkladı!

Hükümet, koronavirüs salgının etkilerini azaltmak için Ekonomik İstikrar Kalkanı adını verdiği paketle 100 milyar liralık bir kaynak setini devreye aldı.

400 bin liralık evini 100 bin lira gösterene 2 bin 250 lira ceza!

Gayrimenkul alım ve satımlarında "gerçek değer üzerinden beyan dönemi" 1 Ocak 2020 tarihinde başlıyor. Bu da 100 bin lira olarak gösterilen 400 bin liralık bir konutta tapu harcını 3000 liradan 12 bin liraya çıkması anlamına geliyor...

72 ilde 100 milyon liralık gayrimenkul sattıran gayrimenkul girişimi!

Gayrimenkul girişimi olarak 2015 yılında ortaya çıkan Tapucom, bugüne kadar 72 şehirde 100 milyon liralık satışa aracılık ettiğini bildirdi.

Ordu'ya 100 milyon liralık kültür yatırımı!

Ordu'da, Modern Arkeoloji Müzesi'nin de bulunduğu 100 milyon liralık 8 yatırım projesinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 

Türkiye Finans 100 milyon liralık kira sertifikası ihraç etti!

Türkiye Finans Katılım Bankası 100 milyon liralık, 178 gün vadeli kira sertifikası halka arzını başarıyla tamamladı..

Türkiye Finans'tan 100 milyon liralık kira sertifikası ihracı!

Banka, iştiraki TF Varlık Kiralama AŞ aracılığıyla 100 milyon liralık, 179 gün vadeli kira sertifikası ihracını tamamladı.

GAP'ta 100 milyar liralık kaynak, yatırıma dönüştü!

Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (GAP BKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Açıkgöz, GAP çerçevesinde 100 milyar liralık kaynağın yatırıma dönüştürüldüğünü söyledi.

Beyaz eşya satışlarında 100 milyon liralık ciro!

Beyaz eşyada ÖTV’nin sıfırlanması beklendiği gibi bütçe vergi gelirlerinde bir azalışa neden olmadı, tam tersine 25 milyon liralık bir katkı sağladı. 75 milyon liralık vergiden vazgeçen Maliye Bakanlığı, yüzde 32’yi bulan beyaz eşya ciro artışı ile 100 milyon lira kazandı.

100 liralık verginin 88 lirası yatırıma gidiyor Haberi

100 liralık verginin 88 lirası yatırıma gidiyor


Muş'ta, annesi ve babası adına başlattığı Halise-Muhlise Çağlayan Camisi'nin inşaatında incelemelerde bulunan Çağlayan, inşaat önünde toplanan vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmada, ilden her yıl üniversiteyi kazanan öğrenci sayısının arttığını söyledi. 


Kentte yaşayanların arasından çıkmış biri olarak 6 yıllık milletvekilliği maaşının tek kuruşuna el sürmediğini ve hepsini Muşlu öğrencilere burs olarak verdiğini belirten Çağlayan, "Hepsine helali hoş olsun. Niye bu ülkede Muşlu bakan daha çok olmasın, niye milletvekili daha fazla olmasın? Hakimi, savcısı, valisi, kaymakamı, doktoru, rektörü Muşlu kardeşimiz olmasın? Bir taraftan yaptığımız okullar, bir taraftan yapmış olduğumuz altyapı yatırımları, hastane hizmetleri tek tek inşallah bitirilecektir" ifadesini kullandı. 


"Teşviklerle ilgili başvurular yağmur gibi yağıyor" 


Çağlayan daha sonra kentteki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yemekte bir araya geldi. 


Yemekte konuşan Çağlayan, teşvik paketi ve çözüm sürecinin etkisiyle...