29 / 04 / 2024

1071 Malazgirt Bulvarına renkli duvar

1071 Malazgirt Bulvarına renkli duvar

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından 1071 Malazgirt Bulvarı'nda yapılan dekoratif duvar aydınlatma çalışması tamamlandı. 1071 Malazgirt Bulvarı geçen yıl törenle hizmete açılmıştı.

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

Bulvar Loft, Ankara Film Festivali’nde anısına film seçkisinin sponsoru oldu!

Sanatı desteklemeye devam eden Akfen İnşaat,Bulvar Loft projesi ile Ankara Uluslararası Film Festivali’nde aramızdan ayrılan ünlü oyuncu ve yönetmenlerin anılarının yaşatılacağı ‘anısına’ film seçkisinin sponsoru oldu...

1071 Malazgirt İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1071 Malazgirt İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 70 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kahraman tarafından kuruldu.

ODTÜ arazisinde yol yapım çalışmalarına başlandı!

ODTÜ Teknokent Kavşağı ile 1071 Malazgirt Bulvarı arasındaki bağlantıyı sağlayacak tünelin yapımı için çalışmalar başladı

Kayseri Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na yeni alt geçit!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in Ulaşım Yılı ilan ettiği 2017 yılında da ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa'ya üç katlı köprülü kavşak!

7 köprülü kavşak hayata geçirecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü İlçesi Kolsuzoğlu Bulvarı’na keşisen alandaki yeni kavşak için çalışmalara başladı.

Adıyaman 3. Çevreyolu Atatürk Bulvarı'na bağlanıyor!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 3. Çevreyolu’nu Atatürk Bulvarına bağlamak için Siteler Mahallesinde kazı çalışmalarına başladı.

Ankara Anadolu Bulvarı'na ikinci U dönüş köprüsü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsündeki çalışmalar tamamlandı.

Trabzon Tabakhane Vadisi Mayıs'ta ihaleye çıkacak!

TOKİ ve Trabzon Belediyesi tarafından yürütülen Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında uygulama projei tamamlandı. Pazarkapı'yı Kanuni Bulvarı'na bağlayacak olan yol ise Mayıs ayında ihaleye edilecek.

Tekirdağ'da 100. Yıl Mahallesi'ndeki kavşak açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa'daki 100. Yıl Mahallesi Ekrem Tantı Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesini Atatürk Bulvarına bağlayan kavşak kullanıma açıldı.100. Yıl Mahallesi sakinleri Atatürk Bulvarına ve sahil yoluna rahatça ulaşabilecek.

Adana Ziyapaşa Consept projesinde teslimler 2018'de başlıyor!

Yamaç İnşaat, Ziyapaşa Consept projesi çalışmalarını sürdürüyor. Adana'nın merkezi lokasyonlarından kabul edilen Ziyapaşa Bulvarı'na yürüme mesafesinde yer alan proje, 2 bin 200 metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çekiyor.

Ankara 1071 Malazgirt Bulvarı uzuyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Çankaya İlçesi Yukarı Öveçler ile Aşağı Öveçler mahalleleri sınırlarında bulunan 1071 Malazgirt Bulvarı’nın uzatılmasına karar verildi...

Ankara Güneypark Dönüşüm Projesi'ne yeni yollar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamındaki konut alanlarını Turan Güneş Bulvarı’na ve Doğukent Caddesi’ne bağlamak amacıyla yol ve viyadük yapıyor.

1071 Malazgirt Bulvarına renkli duvar Haberi

1071 Malazgirt Bulvarına renkli duvar

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından 1071 Malazgirt Bulvarı'nda yapılan dekoratif duvar aydınlatma çalışması tamamlandı. 


Eskişehir yolunu Konya yoluna bağlayan ve başta ODTÜ'ler olmak üzere açılışı tepkiyle karşılanan bulvarın kenarındaki duvar, ışıklarla renklendirildi.


ODTÜ Yolu olarak da bilinen tartışmalı 1071 Malazgirt Bulvarı, 25 Şubat 2014 tarihinde ulaşıma açılmıştı.

Eskişehir Yolu ile Anadolu Bulvarı’nı Konya Yolu’na bağlayan, bir kısmı ODTÜ arazisinden geçen 4 kilometrelik bulvarda, 8 köprülü kavşak yer alıyor. 4 gidiş-4 geliş olmak üzere 8 şerit halinde yapılan 40 metre genişliğindeki bulvarda 3 alt geçit, 5 köprü ve 1 yaya üst geçidi yer alıyor. Anadolu Bulvarı’nın devamı olarak yapılan 1071 Malazgirt Bulvarı üzerinde bulunan; 5 köprü, 3 alt geçit ve 1 yaya üst geçidine de Anadolu Selçuklu ve Büyük Selçuklu...