30 / 04 / 2024

1071 Malazgirt Bulvarında tespit davası sonuçlandı mı

1071 Malazgirt Bulvarında tespit davası sonuçlandı mı

Marjinal grupların engellemesine rağmen rekor sürede tamamlanan 1071 Malazgirt Bulvarı Öveçler’de bir gecekonduya takıldı. Büyükşehir yola devam etmek için gecekonduyla ilgili değer tespit davasının sonuçlanmasını bekliyor

Kahramanmaraş'ın kalbi 'Azerbeycan Bulvarı' baştan sona hızla yenileniyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerinde başlattığı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalardan biri de Kahramanmaraş'ın kalbi, Azerbeycan Bulvarı'nda yapılıyor.

Eskişehir Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binaları yıkıyor.

Ankara'da rezidans inşaatında çalışan 3 işçi eylem yaptı!

Ankara'da Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda yeni biten bir rezidansın yapımında çalışan 3 inşaat işçisi paralarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

1071 Malazgirt İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1071 Malazgirt İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 70 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kahraman tarafından kuruldu.

Kayseri Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda yapımına başladığı katlı kavşaklara bir yenisini daha ekliyor.

Konak Tramvayı'nda tempo yükseliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Konak Tramvayı kapsamında Ziya Gökalp Bulvarı'nda hat imalatları başlıyor.

ODTÜ arazisinde yol yapım çalışmalarına başlandı!

ODTÜ Teknokent Kavşağı ile 1071 Malazgirt Bulvarı arasındaki bağlantıyı sağlayacak tünelin yapımı için çalışmalar başladı

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda son viraj!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı baştan yaratıyor.

Aksaray Acem Bulvarı'nda yol üzerindeki evler yıkılıyor!

Aksaray Erelikapı Mahallesi Acem Bulvarı'nda 18. Madde İmar Uygulaması planına göre yol üzerinde kalan evlerin yıkım çalışmaları Aksaray Belediyesi'nin ekipleri tarafından devam ediyor.

Osmangazi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda yaşam başladı!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda yaşam başladı. Bulvarın kentin yeni çekim merkezi olması planlanıyor.

İzmir Konak Tramvayı çalışmalarında son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı'nda da çalışmalarını hızlandırdı. Şair Eşref Bulvarı'nda ikinci etap tamamlandı ve Lozan Meydanı'nı kapsayan 3. ve 4. etaplarının çalışmaları Perşembe günü başlıyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin ulaşımını büyük ölçüde rahatlatacak projelerinden Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor.

1071 Malazgirt Bulvarında tespit davası sonuçlandı mı Haberi

1071 Malazgirt Bulvarında tespit davası sonuçlandı mı

ODTÜ'lü marjinal gruplar, CHP'li milletvekilleri ve TMMOB'a bağlı meslek odalarının tüm engelleme çabalarına rağmen Büyükşehir Belediyesi tarafından rekor sürede tamamlanan 1071 Malazgirt Bulvarı, yol üzerinde kalan gecekondu sahibinin astronomik rakamlar talep etmesi nedeniyle tamamlanamadı. Ankara'da Eskişehir Yolu'nun yükünü azaltan ve trafiği rahatlatan bulvar, Öveçler'de yolun tam ortasında kalan bir gecekonduya takıldı.


4.5 MİLYON TL İSTEDİ

1071 Malazgirt Bulvarı proje aşamasındayken Ankara Büyükşehir Belediyesi hazırladığı Kıymet Takdim Raporu üzerinden mal sahibi ile görüşmelere başladı. Mal sahibinin arazi ve kaçak kuyular için 4.5 milyon TL ücret talep etmesinin ardından görüşmeler son buldu. 7 yıldır süren kamulaştırma davalarından da bir sonuç çıkmadı. Bölge ile ilgili yeni bir imar planı çıkaran Ankara Büyükşehir Belediyesi, Eylül 2015'te değer tespit davası açtı. Belediye şimdi açtığı değer tespit...