05 / 05 / 2024

11 katlı otopark izmir

11 katlı otopark izmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin “en modern” otoparklarından birini Alsancak’a kurabilmek için düğmeye bastı. Hocazade Camii’nin karşısında yapılacak 11 katlı ‘tam otomatik otopark’ın temel atma töreni gerçekleşti...

Van'daki 12 milyon TL'lik katlı otopark atıl durumda!

Van Belediyesi Başkanı Bekir Kaya tarafından 12 milyon TL harcanarak, yapımına başlanan katlı otopark projesi atıl durumda kaldı.

Rize'de kolonunda çatlak oluşan 11 katlı bina tahliye edildi!

Rize Camiönü Mahallesi'nde bulunan 11 katlı apartmanın ana kolonunda çatlaklar oluştu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri binayı boşalttı...

Kestel'e modern katlı otopark ve pazar alanı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’de inşaatı süren katlı otopark ve pazar alanında çalışmalar hızlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların Eylül ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Sakarya’ya 600 araçlık katlı otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununa yönelik inşa edilecek katlı otopark projesi hakkında açıklamalarda bulundu...

Bağcılar'da 27.5 milyon TL'ye satılık katlı otopark ve arsa!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi'nde yer alan katlı otopark ve arsayı 27 milyon 520 bin 300 lira bedelle satışa çıkardı.

Gebze’deki 7 katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’nin en işlek caddelerinden birine 7 katlı otopark inşa ediyor.

Gebze’deki 7 katlı otopark tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’nin en işlek caddelerinden birine 7 katlı otoparkın inşaatını tamamlıyor.

Fatih Gedikpaşa Katlı Otoparkı yenilenecek!

İBB Gedikpaşa Katlı Otoparkı'ndaki statik çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak güçlendirme ya da yenileme çalışması yapılacak.

Trabzon'un yeni katlı otoparkı 2020'de tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kentin otopark sorununun giderilmesine önemli ölçüde çözüm bulacağını söylediği katlı otoparkın Nisan 2020’de açılacağını müjdeledi.

Gebze Kızılay'daki yedi katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Gebze’nin en işlek caddelerinden Kızılay’da yapımı devam eden yedi katlı otoparkın inşaat alanını inceledi.

Bingöl Katlı Otopark ve Ticari Alan Projesi için start verildi!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada “Beşyol’da eski köy minibüs garajında hayata geçirilecek katlı otopark ve yeni ticari alan projesini hızlı bir şekilde tamamlayacağız." dedi.

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

11 katlı otopark izmir Haberi

11 katlı otopark izmir

Kentte artan araç sayısına bağlı olarak ortaya çıkan otopark ihtiyacına çözüm getirmek amacıyla projeler üreten İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Alsancak’a yapacağı ‘tam otomatik katlı otopark’ın temeli törenle atıldı. Şair Eşref Bulvarı Alsancak Hocazade Camii karşısına inşa edilecek otoparkın temel atma töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, söz konusu otoparkın “tam otomatik” özelliğiyle Türkiye’de bir belediyenin yaptığı ilk uygulama olduğunun altını çizdi. 


Otoparkın yapıldığı arazinin Petrol Ofisi’nin arazisi olduğunu ve benzin istasyonlarının kent içinden kalkması sürecinde rahmetli Başkan Ahmet Piriştina tarafından boşaltıldığını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kendilerinin de Petrol Ofisi’yle anlaşarak alanı 4 milyon 750 milyon TL bedelle kamulaştırdıklarını belirtti. Projenin ihale bedelinin ise 13 milyon 250 bin TL olduğunu kaydeden Başkan Kocaoğlu, arsanın küçük olması nedeniyle rampalı...