10 / 05 / 2024

12 Grup Otelcilik Turizm

12 Grup Otelcilik Turizm

12 Grup Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Kürşat Öztürk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu

Dedeman Village yüzde 50 peşin vade farksız 12 ay taksit imkanıyla satışta!

Dedeman Village , Ankara'nın Beypazarı, Güdül ve Ayaş bölgesi çevresinde BCM Grup, DAFF Grup ve Meydan Yapı ortaklığında yükseliyor. Dedeman Villaları yüzde 50 peşin vade farksız 12 ay taksit imkanıyla satışta.

Velux Yalıkavak'ta 12 ay 0 faiz fırsatı! Teslimler yıl sonunda! 

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak 12 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri mevcut.

Baryap Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Baryap Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Önder Yaşar tarafından kuruldu.

Velux Yalıkavak 12 soruda tüm detaylarıyla

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak tüm detayları belli oldu! Peki, Velux Yalıkavak projesi nerede? Velux Yalıkavak projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Velux Yalıkavak 12 soruda tüm detaylarıyla.

Temiz Grup Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Temiz Grup Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te İsmail Volkan Temiz tarafından kuruldu.

Baba Grup İnşaat Turizm Otelcilik Tekstil Gıda Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baba Grup İnşaat Turizm Otelcilik Tekstil Gıda Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Baba tarafından kuruldu.

Sb Grup Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sb Grup Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol İlkhanı ve Selda Yavaş ortaklığında kuruldu.

Gönenler Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Gönenler Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 12 milyon 285 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Gönen ve Kamil Gönen ortaklığında kuruldu.

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 12 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bayram Bal tarafından kuruldu.

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Çal tarafından kuruldu.

Cefka Grup Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cefka Grup Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Amrah Kaya ve Serdar Özcan ortaklığında kuruldu.

MN Grup Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MN Grup Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nezir Cebel ve Nazım Yeşilmen ortaklığıyla kuruldu.

Suıte 12 Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suıte 12 Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Özeke tarafından kuruldu. 

12 Grup Otelcilik Turizm Haberi

12 Grup Otelcilik Turizm

12 Grup Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Kürşat Öztürk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu. 12 Grup Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; turizme yönelik otel motel pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


12 Grup Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Güneşli, Evren Mahallesi, Koçman Caddesi, Ziyal Plaza No:54 C Blok Kat:3 BÖ. Of...