08 / 07 / 2024

12 mayıs altın fiyatları

12 mayıs altın fiyatları

Altın bir hafta önce 3 ayın zirvesine ulaşarak dövizin önüne geçti ve bu hafta da yükseliş eğilimini sürdürdü. Altının ons fiyatı bin 830 dolara yükselmesi altın yatırımcılarını sevindirdi.

Altın fiyatlarında ay sonu depremi! Kapalıçarşı altın fiyatları 31 Mayıs 2024! 1 gram altın kaç TL?

Altın fiyatları, mayıs ayının son işlem gününü yatay bir seyirle açtı. Peki son dakika altın fiyatları ne kadar oldu? 1 gram altın kaç TL? İşte 31 Mayıs 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları canlı...

Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları 

18 Mayıs altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem gününde yükselişe geçen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. İşte Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları.

Kuyumcu altın fiyatları canlı! Ata altın kaç TL? Külçe altın ne kadar oldu? 17 Mayıs 2024 altın fiyatları

17 Mayıs 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Ata altın kaç TL? Külçe altın ne kadar oldu? 17 Mayıs altın fiyatları.

Ajda bilezik fiyatı ne kadar? 30 gram 22 ayar burma bilezik fiyatları kaç lira? 14 Mayıs altın bilezik fiyatları!

Yarın açıklanacak ABD enflasyon rakamları merakla beklenirken altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Altın fiyatları düşerken, altın bilezik fiyatları da geriledi. Ajda bilezik fiyatı ne kadar? 30 gram burma bilezik fiyatları kaç lira?

Gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatlarında son dakika! 12 Mayıs 2024 canlı altın fiyatlarını görenler inanamadı!

Yatırımcılar kapalıçarşı altın fiyatlarını yakından takip ederken, altın fiyatlarındaki son durum da pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatları 12 Mayıs Pazar günü ne kadar?

Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları son dakika! 8 Mayıs altın fiyatları

Kapalıçarşı İstanbul altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün ''Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları: 22, 24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs 2024 altın fiyatları!

Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın yatırımcıları ''22,24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs altın fiyatları kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 7 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

22 ayar gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın neden düşüyor? 1 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 22 ayar gram altın fiyatını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs 2024 altın fiyatları kaç lira?

Gram altın resmen fırladı! Altın yatırımcıları köşeyi döndü! Altın fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları bayramda  da yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün resmen fırladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın bugün ne kadar? 12 Nisan 2024 altın fiyatları.

Emtia piyasasında yoğun satış baskısı: Altın, gümüş, paladyum, Brent petrol, buğday, pirinç peş peşe değer kaybetti! 

Emtia piyasasının Mayıs ayı rakamları açıklandı. Altın, gümüş, paladyum, Brent petrol, buğday, pirinç peş peşe değer kaybetti. İşte ayrıntılar...

Gram altın ne kadar? Altın fiyatlarında bugün yükseldi mi? 31 Mayıs Çarşamba 14, 24 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.313,24 liradan satılıyor. 31 Mayıs 2023 yani haftanın üçüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 31 Mayıs altın fiyatları!

Gram altın ne kadar? Altın fiyatlarında bugün yükseldi mi? 30 Mayıs Salı 14, 24 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.286,22 liradan satılıyor. 30 Mayıs 2023 yani haftanın ikinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 30 Mayıs altın fiyatları!

12 mayıs altın fiyatları Haberi

12 mayıs altın fiyatları

Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları yeniden şekillendi. Gram altın dokuzuncu gününde de art arda yükselişini sürdürdü ve güne 488 liradan başladı. 

CNN Türk'te yer alan habere göre; altın yatırımcıları uzun zamandır altında yukarı yönlü hareketlilik bekliyordu. Ons altının bin 830 dolara yükselmesi  altın yatırımcısını sevindirdi. Altının onsundaki bu artış iç piyasadaki diğer altın çeşitlerini de etkiledi. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek ve cumhuriyet altını kaç lira?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın bugün 488 liradan işlem görüyor. Ons altındaki artış iç piyasada da altın çeşiterini olumlu etkilemişti.


ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen çeyrek altın haftanın üçüncü işlem gününde 783 liradan alınırken 806 liradan da satışa sunuluyor. Değişimin sürmesi halinde alış fiyatı da 810...