21 / 07 / 2024

12 Ocakbaşı nerede

12 Ocakbaşı nerede

Adana kebabın adresi 12 Ocakbaşı Restoranını İzmir'e kazandıran Akif Uzunçarşılı, restoran ile ilgili yaptığı açıklamada ayrıca "Adanalıyım ve yıllardır kebap yemek için Adana'ya gitmek zorunda kalıyordum" dedi

Silivri WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

WAW Holding tarafından Silivri’de yükselecek olan WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta. WAW Marina nerede? WAW Marina'da hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

DEPREM: Son dakika az önce deprem mi oldu? En son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu?

Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Türkiye ve çevresinde meydana gelen depremleri düzenli olarak izleyerek en güncel deprem bilgilerini paylaşıyor. Peki Son dakika deprem mi oldu? En son nerede ve kaç şiddetinde deprem oldu? İşte, 12 Temmuz güncel depremler…

Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon en ucuz nerede satılıyor? İşte güncel fiyat listesi

Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon fiyatları araştırılmaya devam ediliyor. Peki Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon en ucuz nerede satılıyor? Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefonun fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon piyasası...

Az önce deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? İşte 12 Haziran 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Türkiye, jeolojik konumundan dolayı deprem kuşağında bulunan bir ülke. Bu yüzden de çeşitli büyüklüklerde pek çok deprem meydana gelebiliyor. Peki 12 Haziran 2023 gününde hangi depremler oldu? İşte detaylar!

12 Mayıs az önce deprem nerede oldu? Yakınlarda deprem oldu mu? Kandilli Rasathanesi son depremlerin listesi!

Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Yakınımdaki depremleri nasıl öğrenebilirim? bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 12 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi kaydettiği son dakika depremlere dair detaylar!

Oyak Maslak projesi nerede? Oyak Maslak fiyat listesi!

413 konut ve 12 ticari ünitenin yer aldığı Oyak Maslak projesi nerede? İşte Oyak Maslak projesi nerede sorusunun yanıtı ve Oyak Maslak fiyat listesi...

Deprem mi oldu? Deprem bugün nerede deprem oldu? 12 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden hemen sonra da deprem listesi sorgulanıyor. İşte 12 Nisan 2023 deprem listesi!

Arçelik Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

İş dönüşü akşam yemeğinden sonra ayakları uzatıp kahve içerek keyif yapmak olmazsa olmazımızdır. Peki ama Türk kahvesini kahve makinesinde hiç denediniz mi?  Arçelik Türk Kahve Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Beko CM 10120 B Sınıfı 10 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi 12 bin 819 TL! En ucuza nerede satılıyor?

Beko 1200 devir çamaşır makinesi 10 kg yıkama kapasitesi sayesinde tek seferde daha fazla çamaşır yıkayabiliyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Vestel CMI 128222 12 kg çamaşır makinesi ne kadar, en uygun nerede? 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Vestel CMI 128222, 12 kg kapasitesi ile dağ gibi birikmiş çamaşırları kusursuz temizliyor. A enerji sınıfında yer alan ürün, 1200 devirde sıkma yapıyor. Peki, Vestel CMI 128222 çamaşır makinesinde hızlı yıkama kaç dakika? İşte detaylar...

Schafer Robusta Plus Filtre Kahve Makinesi en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi 800 Watt değerindeki ısıtma gücü sayesinde 12 fincanlık kahve pişiriyor. Emniyet sistemleri ile güvenli kullanım sağlanıyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Hoover 12 Programlı Bulaşık Makinesi en ucuza nerede satılıyor? İşte Hoover 17 Mart 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi arayışında olanlar, Hoover HF 6C2S0FS-17 12 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı  Bulaşık Makinesi'nin en ucuza nerede satıldığını sizler için araştırdık. İşte detaylar..

Spring Water en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  12 Ocak 2023 fiyat listesi

Şebeke sularına artık güven kalmadı, siz de bi su arıtma cihazı istiyorsanız ''Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma'' cihazı tam size göre olabilir Peki Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma cihazı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

12 Ocakbaşı nerede Haberi

12 Ocakbaşı nerede


Adana kebabı İzmir'e geldi gecelerinin olacağı restoranda butik bir şarap mahzeni de bulunuyor. 

Adana kebabın adresi 12 Ocakbaşı Restoranını İzmir'e kazandıran Akif Uzunçarşılı, restoran ile ilgili yaptığı açıklamada ayrıca "Adanalıyım ve yıllardır kebap yemek için Adana'ya gitmek zorunda kalıyordum. Şimdi biz bu çok özel bir restoranda hem Adana hem de tüm yöresel lezzetleri buluşturduk. Lezzet konusunda çok iddialıyız. Ancak damak zevki kadar konforumuza ve mimarimize de çok özen gösterdik, İzmir'e yakışan bir ocakbaşı kazandırmaya çalıştık. Bayraklı Tower 1. katta haftanın yedi günü 11.00-24.00 saatleri arasmda konuklarımızı ağırlayacağız" dedi. 


İzmir'in ilk 5 yıldızlı et restoranı 12 Ocakbaşı lezzet kapılarını açtı. 


Lüksü, konforu ve lezzeti bir arada yaşatan bu şık restoran Bayraklı Tovver'da kapılarını açarken izmir'in önde gelen isimleri ve basın mensuplarını da ağırladı. 

İzmir'in...