29 / 04 / 2024

12 Uluslararası İnşaat Fuarı

12 Uluslararası İnşaat Fuarı

Kazakistan'da Türkiye'den 14 firmanın da katıldığı 12. Uluslararası İnşaat Fuarı "SmartCity 2019" ve "Kaztraffic 2019" başladı.

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Altıntaş tarafından kuruldu.

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2023 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf takdir ve teşekkür ortalaması kaç?

Okulların kapanmasına kısa zaman kala öğrenciler takdir ve teşekkür belgesini kaç puanla alacaklarını merak ediyor. Peki, Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2023 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf Takdir ve teşekkür ortalaması kaç? İşte detaylar...

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Birol Şengül tarafından kuruldu.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

EYT ilk maaş için flaş gelişme! 12 gün detayı

Emeklilikte yaşa takılanlar, kanunun geçen hafta Resmi Gazete’de yayımlandığı andan itibaren sosyal güvenlik merkezlerinden ve e-Devlet üzerinden emeklilik başvurusu yapıyor. EYT'de ilk maaş için 12 gün detayı ortaya çıktı.

Euro 12 gün sonra böyle olacak! Bakmayan bin pişman olacak! Euro yatırımcıları çabuk gardınızı alın!

Euro 12 gün sonra böyle olacak! Bakmayan bin pişman olacak! Euro yatırımcıları çabuk gardınızı alın!

Dolar 12 gün sonra bu kadar olacak! Az önce açıklandı! Doları olan zil takıp oynayacak! Hemen bakmayan, bin pişman!

12 gün sonra doların ne kadar olacağı açıklandı. Bunu duyan nefes bile almadan dövizciye fırlayacak. Analistler bir dizi açıklama yayınladı. Hemen bu habere bakın sonra pişman olmayın! İşte tüm detaylar...

Gram altının 12 gün sonra ne kadar olacağını İslam Memiş açıkladı! Altını olanların dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

Gram altının 12 gün sonra ne kadar olacağını Altının Efendisi İslam Memiş açıkladı! Altını olanların dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Gangadharan Damodaran, Jeejı Ambam Mundachalıl ve Sukesh Palakkıl Kannadath ortaklığında kuruldu.

Euro 12 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Avrupa Merkez Bankası açıkladı!

Euro/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunu araştırırken Avrupa Merkez Bankası'ndan kritik açıklama geldi. Euro 12 gün sonra böyle olacak!

Dolar 12 gün sonra bu rakamı görecek! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman! 

Dolarda yaşanan son dakika gelişmeleri yakından izlenirken, analistler az önce açıkladı! Dolar 12 gün sonra bu rakamı görecek! İşte o rakam...

12 Uluslararası İnşaat Fuarı Haberi

12 Uluslararası İnşaat Fuarı

Kazakistan'ın başkenti Nur Sultan'da Türkiye'den 14 firmanın da katıldığı 12. Uluslararası İnşaat Fuarı "SmartCity 2019" ve "Kaztraffic 2019" kapılarını ziyaretçilere açtı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Körme Fuar Merkezi'nde gerçekleşen etkinlik kapsamında Kazakistan, Türkiye, Rusya, Belarus, Almanya, Polonya ve Çin 200'e yakın firma, binaların termal modernizasyonu, ısı izolasyonu teknolojileri ve inşaat- yol makinelerini sergiliyor.

Fuarda Türkiye'yi asfalt-yol makineleri, sahne sistemleri, iş makinesi yedek parçası, tabela sistemleri, vinç, çelik ve ahşap kapı imalatı yapan 14 firma temsil ediyor. 

Organizasyonda bulunan bir Türk fuarcılık şirketinin yönetim kurulu başkanı Anıt Utku Bengisu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk firmalarının yol ve inşaat alanlarında yeni ürünleri sergilediklerini, Kazakistan'da nasıl bir strateji izleyeceklerini ise öngörmek için bu etkinliğe katılım sağladı.

Fuar kapsamında Kazak firmalarla görüşmelere başladıklarını söyleyen Bengisu, fuarda aynı...